Voluntarii noştri sunt cei mai buni

10/03/14 | Uncategorized

Admirăm sincer arhitecţii voluntari care participă la proiectele noastre. Un an şcolar, săptămână de săptămână, ei sunt în clase din întreaga ţară. Îşi fac timp într-un program încărcat, într-o piaţa anemică de proiectare, într-un mediu privat concurenţial. Şi construiesc cu efort o relaţie minunată cu câte o clasa de copii, care îi aşteaptă cu sufletul la gură, care au încredere în ei şi în minunăţiile pe care le vad sau le discută în fiecare săptămână. Şi pentru că arhitecţii sunt foarte pricepuţi la imagini şi cuvinte, găsim că li se potriveşte ocazia de mai jos.

Aşa că, dragii noştri voluntari, vă încurajăm să vă înscrieţi, până pe 30 martie, la concursul organizat de Asociaţia Envision si Fundatia eMAG. Daţi-ne de veste cand vă înscrieţi, ca să putem fi gata pentru referinţele solicitate de organizatori. Iată mai jos anunţul:

Asociaţia Envision a lansat, săptămâna trecută, campania online Voluntariatul schimbă în bine. Această campanie urmăreşte promovarea voluntariatului ca generator cheie de schimbare pentru oameni şi comunităţi, prin distribuirea în mediul online a unor testimoniale filmate cu voluntari, de diferite vârste şi provenind din categorii sociale diverse.

Pentru că  puterea propriului exemplu este întotdeauna grăitoare, demersul Envision încearcă să îi încurajeze şi pe alţi voluntari să împărtăşească viziunea şi experienţa proprie despre voluntariat prin intermediul social media, prin postări video, fotografii, povești personale şi experienţe relevante.

În semn de recunoștință pentru contribuția lor la dezvoltarea comunității, Asociația Envision oferă tuturor voluntarilor care vor împărtăşi experienţa lor cu ceilalți şansa să câştige un premiu la sfârşitul campaniei – un voucher de cumpărături la eMAG în valoare de 500 RON, oferit de Fundaţia eMAG.

 

Ce trebuie să faci ca să participi?

1. Voluntarii trebuie să posteze pe pagina de facebook https://www.facebook.com/EnvisionRomania un testimonial filmat (fără pretenţia de a fi filmat profesionist) sau o fotografie cu ei în cadrul unei activităţi de voluntariat şi un text scurt care să răspundă la întrebarea: “Ce schimbări au adus activităţile de voluntariat în care ai fost sau eşti implicat(ă) pentru tine şi pentru comunitate?”.

2. În textul postat trebuie să fie menţionată și organizaţia la care activează sau au activat ca voluntari. În cazul în care voluntarii vor fi contactați de cineva din echipa Envision, acesta va trebui să indice o persoană de contact de la organizația/proiectul unde a activat care să poată da referințe.

3. După ce vor posta pe pagina Envision de facebook, voluntarii trebuie să distrubuie postarea și pe pagina lor de facebook.

 

Cum se va desemna câștigătorul?

Vor fi luate în considerare pentru concurs postările până la 30 Martie 2014, ora 23:59.

Noi credem că orice activitate de voluntariat este la fel de importantă, indiferent de specific sau domeniu, de aceea am ales să desemnăm câştigătorul prin tragere la sorţi. Câştigătorul va fi anunţat pe 31 martie 2014, la ora 12:00 .

 

Abia așteptam să ne inspirați cu poveștile voastre!