Susține

Putem face ACUM un pas împreună pentru oraşe mai bune MÂINE. Noi construim prin educaţie. Pune și tu o cărămidă la viitorul copiilor și tinerilor din România.

Donațiile tale vor ajuta la continuarea şi dezvoltarea proiectelor pentru copii și tineri, îndrumate de profesioniștii mediului construit și de profesori.

La De-a Arhitectura credem că soluția pentru un viitor mai bun al orașelor și satelor noastre se găsește în educația copiilor și tinerilor noștri. Programele noastre le oferă acestora abilități și cunoștințe care sunt adesea neglijate în educația tradițională, cum ar fi gândirea critică, creativitatea și responsabilitatea civică față de mediul construit și natural.

În calitate de comunitate formată din profesioniști ai mediului construit și profesori, din 2011 ne străduim să oferim acces la programe educaționale care să sensibilizeze cu privire la modul în care ne putem îmbunătăți viața și calitatea mediului în care trăim. Credem în puterea educației de a insufla încredere următoarei generații de cetățeni să devină participanți activi la dezvoltarea comunităților lor și să se implice în crearea unui mediu frumos, locuibil, incluziv și durabil.

Expunându-i la învățarea experiențială, le oferim copiilor resursele și instrumentele necesare pentru a înțelege complexitatea mediului construit în care trăiesc, dându-le posibilitatea de a lua decizii în cunoștință de cauză pentru viitorul lor.

Vino alături de noi! Programele noastre au ajutat până acum mii de copii să dezvolte abilități și competențe care nu sunt predate în mod obișnuit în învățământul tradițional românesc. Vei avea satisfacția de a ști că prin contribuția ta ajuți la a crea un impact pozitiv asupra vieții copiilor, profesorilor și profesioniștilor mediului construit din România.

Donează acum și fă parte din comunitatea noastră!

DONEAZĂ

DONEAZĂ

DONEAZĂ

DONEAZĂ PRIN SPORT

DONEAZĂ PRIN
CASĂ NOUĂ