De-a arhitectura TALKS – IKEDOO: Adina Marin & Ion Neculai

10/11/14 | Rețea

Ne pregătim pentru prima conferinţă din România dedicată educaţiei de arhitectură pentru copii. De-a arhitectura TALKS a fost acceptată ca proiect cultural al Ordinului Arhitecţilor din România (OAR), organizată de Asociaţia De-a Arhitectura. Prima ediţie (dintr-o serie pe care o dorim anuală) se deschide pe 15 noiembrie 2014 la Sala Frescelor a Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti (UAUIM), cu prezentări şi discuţii, urmate de o jumătate de zi de ateliere derulate la Concrete House. Sperăm să ne întâlnim, să ne inspirăm unii de la alţii şi să reuşim să punem bazele unei reţele adevărate.

Mai multe detalii despre program aici. Nu uitaţi să confirmaţi participarea la: office@de-a-arhitectura.ro.

Vă prezentăm mai jos unul dintre invitaţii români, IKEDOO. Vă încurajăm să ne trimiteţi în avans întrebările voastre, vor fi puncte de plecare în discuţia de pe 15 noiembrie.

Speakers: Adina Marin şi Ion Neculai: copii, arhitecţi, designeri de programe şi materiale educaţionale pentru copii şi adulţi, co-fondatori IKEDOO.

Prezentarea din 15 noiembrie: De la hexagon la borcanul de miere.

Drumul făcut de la design-ul unui simplu program educaţional de patru ore în care copiii să înveţe despre arhitectură şi construcţii la cum să foloseşti aceste cunoştinţe pentru a concepe un mod de a face educaţie.