De-a arhitectura HandsOn! la Braşov

16/11/16 | Atelier

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care participă la atelierele De-a arhitectura HandsOn! se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul.

De-a arhitectura HandsOn! este un proiect realizat la Brașov de Asociația De-a Arhitectura cu sprijinul United Way România, Metropolitan Life și Fundația Comunitară Brașov. Acest proiect cuprinde o serie de ateliere extrașcolare, pentru diferite grupe de vârste şi le dă posibilitatea copiilor care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe, să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Proiectul se derulează în perioada noiembrie 2016-iunie 2017, iar înscrierile pentru fiecare atelier în parte se fac cu 10 zile înainte, pe baza completării unui formular online și în limita locurilor disponibile (12 copii/atelier). Costul de participare este 10lei.

Pentru informații actualizate și înscrieri vă invităm să urmăriți pagina locală de Facebook De-a Arhitectura Braşov-Covasna.

Imaginile surprinse în cadrul acestor ateliere le găsiți aici.

Pentru alte informații vă rugăm sa ne scrieți la:

⌂ comunicare@fundatiacomunitarabrasov.ro – Coordonator comunicare și înscrieri

⌂ deea@de-a-arhitectura.ro – arh. Deea Ursachi, Coordonator proiect De-a arhitectura HandsOn! la Brașov