OAR organizează alegeri în 2018 pentru funcțiile în forurile sale de conducere

30/04/18 | Parteneri

Dragi colegi,

Știm că apreciați și vă implicați în activitățile noastre prin care creștem prestigiul profesiei și aprecierea valorilor mediului construit în percepția cetățenilor, prin programe de educație de mediu construit în școli. Știți cât luptăm împreună cu voi, cu sprijinul vostru direct sau indirect, ca locuitorii să observe mediul vieții lor și să se implice ca el să fie de calitate.

Dacă milităm pentru implicare, atunci hai să ne implicăm și participând la alegerile forurilor de conducere OAR! Este un efort necesar ca crezurile voastre să fie reflectate în deciziile și acțiunile viitoare.

Ordinul Arhitecţilor din România se află în plin proces al alegerilor, iar opțiunile exprimate acum ne vor reprezenta pentru următorii patru ani. În perioada 30 iunie-1 iulie 2018 are loc Conferinţa Naţională a OAR, la care participă delegații filialelor care au fost desemnați în cadrul conferințelor teritoriale. OAR lansează membrilor invitația de a participa la conferințele teritoriale, pentru a dezbate documentele care vor guverna activitatea propriei organizații profesionale în următorii 4 ani, pentru a alege și a fi ales și pentru a transmite către public un mesaj important asupra rolului pe care breasla arhitecților îl are în societate.

Alegerea forurilor de conducere OAR Bucureşti se va desfăşura pe 12 mai 2018 în Aula Magna a Facultăţii de Drept din Bucureşti. Pentru a vota nu este nevoie de înscriere în prealabil. Toate informaţiile se găsesc pe site-ul OAR, pe pagina dedicată alegerilor din 2018 şi pe pagina de Facebook a evenimentului Conferința OAR București.