Mulţumim!

12/07/14 | Uncategorized

Suntem  în dimineaţa Swimathon-lui Bucureşti, peste 4 ore înotătorii de-a arhitectura vor lua startul pentru cele 50 de minute de bazine olimpice. La începutul lui iunie a fost SemiMarathonul Sibiu, în care, pe cod galben de ploi si vijelii, 12 oameni au alergat pentru clasele din Sibiu ale de-a arhitectura. Ei sunt un fel de eroi moderni, care se rup de la treburile lor si fac efort – se antrenează, se străduiesc sa funcţioneze ca echipă. Dar suntem foarte recunoscători şi oamenilor care aleg să ne susţină financiar, când ar putea la fel de bine să nu o facă, să nu ridice un deget.

Un bun pas înainte de-a arhitectura mai face şi datorită susţinerii primite din partea companiei Paconstruct. Ei au redirecţionat 20% din impozitul pe profit datorat bugetului de stat direct în contul Asociaţiei De-a arhitectura, în urma încheierii unui contract de sponsorizare. De ce au făcut acest gest? Iată ce ne spune doamna Irina Paşca de la Paconstruct: „Compania îşi desfăşoară activitatea în domeniul construcţiilor începând din 1999, iar din 2003 s-a alăturat echipei şi un arhitect, împreună cu care am încercat să creştem calitatea proiectelor noastre.

Poate de aici vine şi motivaţia care ne-a determinat să susţinem asociaţia dumneavoastră, considerând că e nevoie de o mai mare responsabilitate în ceea ce priveşte mediul construit şi pentru că, având în vedere calitatea proiectelor cu care avem de-a face în general, simţim nevoia unor îmbunătăţiri în acest domeniu.

Credem că activitatea asociaţiei De-a arhitectura poate fi o solutţie viabilă în acest sens şi ne bucurăm că putem avea un foarte mic aport în ceea ce priveşte educaţia în arhitectură a câtorva copii din Sibiu.”

Mulţumim Paconstruct! Faptul că există oameni care gândesc aşa ne împinge să continuăm. E o bucurie!