De-a arhitectura la Huet.Urban

31/05/13 | Uncategorized

De 1 iunie sărbătorim la Sibiu ziua copiilor. Vă aşteptăm în Piaţa Huet la o investigaţie a detectivilor urbani – la ora 11 si la proiecţia a două conferinţe susţinute de arhitecţi pentru copii în cadrul proiectului de-a arhitectura povestită – la ora 18. Suntem tot în Piaţa Huet şi duminică, la o joacă de-a casele – atelier de bricolaj şi la încă o tură de detectivi, ambele la ora 11. Între timp vă vom întâmpina la standul de-a arhitectura cu jocuri „la minut”.

Detectivii vor străbate în lung şi-n lat Piaţa Huet, aflând lucruri importante despre clădirile de aici şi istoria lor, descoperind în acelaşi timp o serie de indicii. Avem mici premii pentru toţi participanţii, cu ajutorul prietenilor noştri de la magazinul de jucării Boribon.

La ora 18, la Cafe Wien le spunem copiilor povesti fascinante, aduse pe DVD direct de la sursa. Arhitectii vor povesti copiilor despre arhitectura: Abruptarhitectura – casa crește mare -pentru vârstele: clasele 1-5 şi Dorin Ștefan –arhitectura un înveliș – -pentru vârstele: clasele 3-7.

Atelierul De-a casele se va baza pe desen si bricolaj. Vom crea mici casuţe de diverse forme din carton pentru prieteni imaginari sau omuletii de lego şi cu ele ne vom juca de-a satul. Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 7 ani.
copii pot aduce si omuletii pentru care vor face casele.

Weekend cu soare tuturor!