De-a arhitectura Grădi la Brașov

La Brașov, în această primăvară, pornim pilotarea cursului „De-a arhitectura Grădiniță”. Acesta este compus din 12 ateliere de arhitectură care au fost gândite special pentru a fi desfăşurate în grădiniţe şi sunt adaptate vârstei preşcolarilor. Atelierele se bazează pe experienţe directe şi inedite ale mediului construit înconjurător, prin  jocuri care stimulează creativitatea şi spiritul de observaţie.

Unul dintre scopurile acestei iniţiative educative este ca în viitor orice profesie ar urma acești copii, să înţeleagă mediul în care trăiesc şi să îl ocrotească, să îl îmbogăţească, să îl modeleze în deplină cunoştinţă de cauză.

 width=

 width=

 width=

În semestrul doi al acestui an școlar cursurile noastre vor fi susținute în cadrul a trei grădinițe de stat din Brașov de către arhitecții îndrumători Ioana Aldea, Cristina Turcanu și Cristina Vechiu, împreună cu doamnele educatoare.

Cei 75 de preșcolari se vor juca de-a: „labirintul din ațe”, „grădina cu case”, „strada animalelor”, „structura gustoasă” și multe altele cu ajutorul finanțării primite din partea companiei ELMAS din Brașov.

 width=

ELMAS Brașov, societate cu capital integral privat românesc, activează pe piața românească din anul 1990, în domeniul instalațiilor de ridicat. În calitate de specialist regional în domeniu, compania produce în România o gamă completă de echipamente de ridicat și manipulat: poduri rulante, macarale portal, macarale pivotante, platforme de materiale, ascensoare electrice și hidraulice, dispozitive pentru manipularea sarcinilor, module electrice și electronice care intră în componența instalațiilor de ridicat și diferite structuri/construcții metalice. Pentru diferite proiecte unicat din domeniile rezidențial, office sau industrial ELMAS poate dezvolta produse exclusive și 100% personalizate care sunt integrate perfect în arhitectura clădirilor.

Toate produsele comercializate de compania ELMAS poartă marcajul CE și beneficiază de calitate integrată pe tot fluxul tehnologic de la proiectare, producție, verificări tehnice până la montaj și livrare.

ELMAS – o companie la nivel european căreia îi mulţumim pentru susţinere!

Ne bucurăm că am găsit un partener local care să sprijine dezvoltarea proiectelor De-a arhitectura în județul Brașov și ne dorim ca pe viitor să ajungem la câți mai mulți copii din cât mai multe grădinițe și școli.