Case ciripite ediţia 2015

Case ciripite este o campanie de strângere de fonduri a Asociației De-­a Arhitectura, de tip silent auction, aflată la a doua ediţie în anul 2015.

Credem că procesul de creație are puterea să inspire, iar arhitectura să facă lumea construită mai bună. De aceea noi propunem un eveniment care aduce la un loc inspirația, creația, arhitectura, natura și educația. Anul trecut, conceptul nostru a primit premiul special al organizatorilor la Gala Oameni pentru Oameni.

În 2015 arhitecții vor crea Căsuțe pentru păsărele pentru fauna din Sibiu: măcăleandru, codroș de pădure, codobatură, mierlă, coțofană, guguștiuc. Expoziția va fi cu vânzare (silent auction) și va conține atât date despre arhitectul care a realizat căsuța, conceptul din spatele produsului final, dar și informaţii despre Compania care a cumpărat Căsuța.

ING Bank este partener principal al proiectului, ca şi anul trecut. Ne bucurăm să avem alaături de noi Societatea Ornitologică Română, care este consultantul proiectului în domeniul studiului şi protecţiei păsărilor şi a naturii, precum şi gazdele expoziţiilor: expoziţia temporară va avea loc la Galeria Galateca, iar sălaşul permanent al căsuţelor va fi la Sibiu, la Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA. Antonescu PR & Consulting, singura agenţie din România specializată în arhitectură, design şi construcţii, ne este alături şi în acest an.