Work in progress

19/06/13 | Uncategorized

Cu mare bucurie dorim să vă prezentăm cel mai important, mai palpabil şi mai vizibil rezultat al muncii de un an a copiilor din cele 7 şcoli din Bucureşti în care a fost implementat cursul pilot „de-a arhitectura în oraşul meu”.

Fotografiile de mai sus ilustrează unul dintre orăşele, fără a putea cuprinde efervescenţa creatoare care i-a animat pe copii vreme de cinci săptămâni, timp în care au pus în practică toate noţiunile accesate pe parcursul anului şcolar 2012-2013. De la idei, planificare, dimensionare, detaliere, finalizare şi expunere, vedeţi aici macheta clasei a IVa de la Şcoala Generală nr. 23 Sf. Silvestru.

Pentru a-i felicita pe toţi şi a vedea machetele şi prezentările pregătite de fiecare dintre clasele participante, vă invităm vineri, 21 iunie la ora 16 la vernisajul expoziţiei omonime din cadrul Anualei de Arhitectură Bucureşti, la Sala Dalles.

Sâmbătă, pe 22 iunie, la ora 11, tot la Sala Dalles, invităm copiii să ia parte la atelierul „de-a arhitectura desenată”, în urma căruia va fi desemnat proiectul din cadrul Anualei de Arhitectură Bucureşti, premiat de juriul copiilor.