Sărbători fericite!

26/12/13 | Uncategorized

Dragii noştri,

De-a Arhitectura și proiectele sale culturale se bucură de apreciere din ce în ce mai mare.  Anul 2013 a fost un an de creștere  în care împreună am reușit să facem proiecte noi, să continuăm implementarea celor existente și prin ele să ajungem la peste 2000 de copii. După acest an, vă putem spune că De-a Arhitectura a produs schimbările dorite acolo unde a ajuns. Proiectele noastre au devenit posibile prin entuziasmul neașteptat de mare stârnit în rândul arhitecților,  prin interesul educatorilor şi prin bucuria și dorința de a ști mai multe a copiilor. „De-a arhitectura în orașul meu” este pe cale să devină un proiect cultural sustenabil, care va crește de la an la an prin susținerea societații și a comunităților pe care le formează în jurul său, el fiind posibil deocamdată numai prin implicarea arhitecților  voluntari și susținerea financiară oferită de partenerii asociaţiei De-a Arhitectura.

 

De-a Povestita a fost la prima sa ediție în 2013 și este prima formă de învațare în care mizăm pe puterea modelelor. În 2014 plănuim o ediție și pentru Timișoara unde s-a format un grup activ de arhitecți voluntari şi unde avem cele mai multe școli înscrise în program pentru 2013-2014. Vom continua să fim prezenți și prin ateliere  „Hands on! ” la diverse evenimente de arhitectură.

Puteţi consulta lista proiectelor şi activităţilor noastre din anul 2013, iar apoi puteţi afla impresii ale arhitecţilor voluntari din primele lecţii ale anului şcolar 2013-2014.
În numele copiilor și al echipei de-a arhitectura

Mulțumim pentru că sunteţi alături de noi!

 

Sărbători fericite şi liniştite!