KNX susţine De-a Arhitectura la Swimathon 2016

KNX ROMÂNIA este o asociaţie profesională ce promovează şi susţine aplicaţiile de automatizări pentru clădiri ce utilizează standardul deschis de comunicaţie KNX. Asociaţia s-a format printr-un parteneriat încheiat între furnizori, integratori şi proiectanţi pentru promovarea KNX în România.

Asociaţia KNX ROMÂNIA susţine şi organizează diverse seminarii teoretice şi practice la nivel naţional (minim zece sesiuni anual), programe de formare profesională, inclusiv certificare KNX Partner (minim patru sesiuni anual) şi diferite evenimente de socializare, cum ar fi organizarea şi sprijinirea unui KNX Userclub. Acestea au loc pe tot parcursul anului şi sunt susţinute de o bibliotecă completă de literatură tehnică KNX şi din domenii conexe. Organizarea de prezentări, ateliere, mese rotunde personalizate pentru arhitecţi, proiectanţi de specialitate, instalatori şi, nu în ultimul rând, antreprenori români a tehnologiei KNX şi a avantajelor sale în vederea implementării de soluţii inteligente pentru case şi clădiri încă din faza de proiectare.

 width=

Susţinem proiectul Asociaţiei De-a Arhitectura la Swimathon 2016 pentru ca am aderat la viziunea arhitecţilor de a educa şcolarii pentru a le creşte gradul de siguranţă în şcoli, în situaţiile nedorite (însă foarte posibile) ale unui cutremur sau incendiu.” Puteti dona in continuare pentru de-a arhitectura, pana la sfarsitul lunii iulie, aici.

 width=

Vă invităm să vă alăturaţi „fenomenului KNX”, având şansa de a contribui la dezvoltarea de automatizări pentru imobile rezidenţiale şi nerezidenţiale mai sigure şi mai eficiente!

 width=

 width=

Save