Greentek crește județul Iași

30/11/15 | Parteneri

Compania Greentek LED Lighting este partenerul nostru pentru anul şcolar 2015-2016 care ne sprijină pentru a creşte împreună localităţi din judeţul Iași. Fondurile pe care le pun la dispoziţia cursului pentru şcolari sprijină activitatea a 113 elevi, aceștia putând astfel studia „De-a arhitectura în oraşul meu”, se pot dezvolta şi contribui la transformarea în bine a mediului construit din oraşul sau satul lor. Mulţumim!

Greentek LED Lighting, companie cu capital românesc care a dezvoltat în ultimii ani un pachet unic de cercetare, proiectare și dezvoltare a sistemelor de iluminat cu corpuri LED, susține proiectul „Creștem împreună un județ”, în anul școlar 2015-2016.

Greentek s-a alăturat fără ezitare asociației De-a arhitectura, iar alegerea claselor din Iași a fost un proces natural, dat fiind că fabrica noastră, precum și laboratorul ultra-modern de cercetare și dezvoltare se află în Iași și avem o legătură specială cu acest oraș”, a precizat Victor Cotrutz, CEO și fondator Greentek. „Ne preocupă dezvoltarea personală și educarea celor mici în spiritul construirii clădirilor de calitate, eficiente energetic și care lasă o amprentă pozitivă orașului în care sunt dezvoltate”, a adăugat Victor Cotrutz.

Greentek LED Lighting are deja o tradiție în susținerea breslei arhitecților, colaborând îndeaproape cu Ordinul Arhitecțiilor din România (OAR), filiala București, pentru diverse activități care vizează un viitor mai bun pentru generațiile de astăzi și de mâine din punct de vedere al calității vieții influențată direct de mediul construit din fiecare oraș.