GOODYEAR premiază siguranța

28/05/14 | Uncategorized

În 2014, clasele înscrise în proiectul educațional DE-A ARHITECTURA in orasul meu vor intra în competiție directă pentru ”cel mai sigur oraș din punct de vedere al siguranței rutiere”, aceasta fiind provocarea pe care Goodyear o lansează micilor arhitecți.

După un an școlar în care elevii claselor a IV-a din București, Timișoara, Cluj, Sibiu, Brașov, Reghin ș.a. au intrat în tainele arhitecturii și urbanismului, proiectul DE-A ARHITECTURA se încheie cu imaginarea unui oraș ideal, o construcție mai mult sau mai puțin fantezistă pe care copiii o vor ridica din hârtie și carton la scara omulețului LEGO.

Odată orașul ridicat, fiecare clasă va trebui să justifice într-un mini eseu de maxim o pagină de ce orașul pe care l-a ridicat este unul sigur din punct de vedere al siguranței rutiere și să trimită acest eseu, împreună cu o poză a machetei, la adresa de email info@inkcommpr.ro până în data de 10 iunie a.c.

Andreea Eftimie – Marketing Coordinator Goodyear Dunlop Romania, Izabella Ghiță – PR Inkcomm PR și Corina Croitoru – reprezentat De-a Arhitectura vor desemna câștigătorul și îl vor comunica pe blogul nostru până în 12 iunie inclusiv.

Pentru un efort comun, Goodyear va premia individual, fiecare copil din clasa câștigătoare primind o minunată trusă de desen, un ghiozdan și o paturică cu un ursuleț de pluș pentru plimbările liniștite de duminică prin parc.

Nu uitați! Se caută cea mai frumoasă compunere, cel mai sigur oraș și macheta cea mai creativă.

Vă urmă tuturor spor la lucru!