Goodyear premiaza din nou ”oraşul siguranţei rutiere”

Goodyear Dunlop Tires România, partener încă din 2013 al proiectului „De-a arhitectura în orașul meu”, va premia și în acest an proiectul celui mai sigur oraș din punct de vedere al siguranței rutiere. Fiecare copil din clasa câştigătoare va primi un kit de siguranţă în trafic (vesta reflectorizantă, rucsac cu dungi reflectorizante, şapcă, carneţel de buzunar, breloc reflectorizant, ochi de pisică, eşarfă cu bandă reflectorizantă).

Elevii claselor a III-a și a IV-a care au luat parte la opționalul De-a Arhitectura în anul școlar 2014-2015 își pot înscrie proiectele de final de an  în competiția ”Goodyear premiază din nou Orașul Siguranței Rutiere” trimițând o scurtă prezentare a proiectului și fotografii ilustrative ale acestuia pe adresa de email info@inkcommpr.ro până la data de 04.06.2015.

În ediția 2013-2014, Goodyear a premiat ”Cel Mai Sigur Oraș” imaginat de copiii clasei a III-a de la Școala Andrei Mureșan din Brașov. Proiectul elevilor brașoveni a avut o contrucție unitară axată din toate punctele de vedere pe siguranța pietonilor. În aceeași ediție s-au remarcat și alte proiecte, atât din țară cât și din București, încă două proiecte primind premii speciale pentru atenția deosebită arătată acestui aspect esențial pentru un oraș: siguranța circulației locuitorilor lui.

În ediția 2014-2015, Goodyear așteaptă proiecte cel puțin la fel de interesante, iar câștigătorul va fi anunțat vineri, 5 iunie 2015, atât public pe blogul De-a Arhitectura, cât și prin email.

Ca și în ediția precedentă, vor fi punctate trei aspecte: construcția machetei, elementele de siguranță rutieră (atât cum apar ele pe machete, dar și după cum sunt precizate în prezentarea proiectului) și aspectul general al proiectului.

Mult succes!

P1280952