Cum alegem să investim în viitor sau despre 2%

17/02/18 | Parteneri

De câţiva ani de zile tot reamintim despre cum Codul Fiscal pune la dispoziţia contribuabililor mecanismul de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul în curs către o organizaţie non-profit. Se tot schimbă legile, dar mecanismul a rămas în picioare.

Decizia de a redirecţiona aceşti 2% este una personală şi, ori de câte ori am aminti noi, decizia în final este în mâna donatorului. Anul acesta nici nu am apucat să lansăm mesajul de reamintire a existenţei mecanismului de 2% când am fost deja contactaţi şi întrebaţi cum se poate redirecţiona această sumă.

Mulţumim mult familiei Buru! Mai departe puteţi citi motivaţia acesteia de a redirecţiona către De-a Arhitectura o mică parte din impozitul datorat din munca depusă în 2017. Textul este în întregime al donatorilor.

TEMA „PROIECTULUI” – CARTUŞ
Denumirea proiectului: 2%, ADICĂ DOI LA SUTĂ

Tema: Redirecționarea a 2% impozit pe venit
Stadiul lucrărilor: Expoziţia De-a Arhitectura
Data: 25 mai 2018
Executant: cât mai multe persoane iubitoare de arhitectură şi copii!

Familia Buru „construieşte” cu De-a Arhitectura cu 2%, adică cu doi la sută din impozitul veniturilor anului 2017. Profesiile inginereşti au la bază arhitectura, Marius fiind inginer constructor, iar Timea inginer peisagist, ambele meserii sunt realizate după tema de proiect dată iniţial de arhitect. Prin urmare, de la vârstă fragedă, considerăm că este foarte importantă educaţia copiilor despre arhitectură, deoarece arhitectura ne înconjoară şi este determinată de oameni mari – arhitecţi: „arhitectura construcţiilor”, „arhitectura plantelor” şi nu în ultimul rând „arhitectura oamenilor” pentru care construim cu cărămizi şi plante. Prin urmare, ai şansa să alegi ce arhitectură te va înconjura pe tine şi copiii tăi peste 18 ani!

Cu 2% investeşti 18 ani!