Class’IN susţine educaţia în arhitectură și lansează proiectul „De-a visele”

06/05/17 | Atelier, Parteneri

Compania Class’IN, fondată de antreprenoarele Camelia Șucu și Genoveva Hossu, lansează alături de Asociația De-a Arhitectura proiectul „De-a visele”, o serie de șase ateliere de arhitectură și design pentru copii, care se vor desfășura în zilele de sâmbătă ale lunilor mai și iunie, în showroom-ul Class’IN din București. Prima ediție are loc sâmbătă, 6 mai.

Echipa De-a Arhitectura aduce în premieră în România, pentru „De-a visele”, sistemul Makedo, care ajută copiii să învețe creând, experimentând și construind din carton, folosind ustensile specifice, orice le dictează imaginația, de la costume, la case sau obiecte de design.

Urmărim activitatea Asociației De-a Arhitectura din anul în care s-a format și admirăm demersurile lor în domeniul educației. Este foarte important pentru noi acest parteneriat pentru că avem aceleași valori și găzduim cu mult drag atelierele pentru copii în showroom-ul Class’IN”, a declarat Camelia Șucu, Strategic Partner Class’IN. „Copiii vor avea prilejul să afle poveștile care stau în spatele creării unor piese de mobilier emblematice din showroom, în timp ce vor construi la rândul lor piese de design sub îndrumarea arhitectelor din echipa De-a Arhitectura,” a adăugat Genoveva Hossu, Strategic Partner Class’IN.

Clubul De-a arhitectura se desfăşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor care nu sunt înscrişi la cursurile Asociației De-a Arhitectura în şcoli şi grădiniţe să aibă un prim contact cu lumea designului și arhitecturii. Fie că vor să devină arhitecţi, să îşi descopere un talent ascuns sau, pur şi simplu, să îşi dezvolte cultura generală și să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Înscrierea la ateliere se face completând formularul de aici.

Dorim să încurajăm imaginația copiilor care intră în Clubul De-a arhitectura și prin alegerea unor spații insolite de desfășurare a atelierelor. De la lansarea Clubului și până astăzi ne bucurăm că am avut prilejul să ne desfășurăm clasele în galerii de artă și săli ale muzeelor importante din țară. Showroom-ul Class’IN ni s-a părut din prima clipă potrivit pentru că le va permite copiilor să petreacă câteva ore într-un mediu care respiră design prin fiecare por”, a declarat Corina Croitoru, membru fondator De-a Arhitectura.

Despre Class’IN

Class’IN este o companie care oferă un concept unic pe piața de design din România: servicii integrate de design interior și un număr mare de specialiști și meșteri special pregătiți pentru a pune în operă cele mai moderne soluții de design premiate și apreciate la toate târgurile internaționale de profil. Formatul acestui business permite oferirea unor servicii complete, la cheie, care cuprind etapa de consultanță, de proiectare, design complet și decorare, accesorii, dar și serviciile post-vânzare, amenajările fiind însoțite de garanția asigurată de înalta calificare a echipei de meșteri.