Căutăm arhitecţi şi facem valuri!

19/06/14 | Eveniment

Cursul „De-a arhitectura în oraşul meu” din septembrie 2014 va începe cu nu mai puţin de 100 de clase în toată ţara. Sunt aproape gata multe ateliere de formare şi împrietenire a îndrumătorilor (arhitecţi şi învăţători), materialele didactice sunt cele încercate în ultimii doi ani cu rezultate excelente. Sunt două lucruri care mai trebuie să se potrivească, iar acestea sunt esenţiale. Vă cerem sprijinul!

1. Avem nevoie de bani pentru a tipări caietul elevului. Sunt circa 2000 de caiete de tiparit. Poate le-aţi văzut la Street Delivery, erau expuse în expoziţia De-a arhtiectura. Sau la copiii voștri care au facut anul trecut cursul. Vrem cu ardoare să continuăm să-i bucurăm pe cei mici, lăsându-i să-și manifeste creativitatea și interesul față de orașul lor în cadrul cursurilor opționale De-a arhitectura.

Pentru asta echipa ARHimede, cu cinci arhitecţi, înoată la Swimathon-ul Bucureşti pe 12 iulie. Ei se antrenează, pentru că va conta fiecare lungime de bazin pe care reuşesc să o parcurgă în cele 50 de minute care le sunt rezervate. De-a Arhitectura va primi banii pe care voi îi donați. Aici puteți face promisiunile de donație și apoi banii îi puteți transmite spre organizatorii Swimathon-ului prin transfer bancar, plătind online sau cash la sediul Fundației Comunitare București sau chiar la bazinul Lia Manoliu pe 12 iulie.

şi

2. Sunt câteva clase care nu şi-au găsit încă arhitectul voluntar. Daţi de veste prietenilor voştri, poate îi găsim pe aceia care vor să petreacă viitorul an şcolar alături de De-a Arhitectura. Aici aflaţi mai multe despre ceea ce presupune a fi arhitect voluntar îndrumător, iată din ce oraşe căutăm:

1. Constanţa: 2 arhitecţi;
2. Năvodari: 1 arhitect;
3. Câmpulung Muscel: 1 arhitect;
4. Craiova: 1 arhitect;
5. Sfântu Gheorghe: 1 arhitect.
Gândiţi-vă bine, fiţi alături de noi!