decembrie 12, 2013

ÎNSCRIERI

Deoarece cursurile asociației s-au întrerupt brusc la începutul lui martie 2020, odată cu multe din activităţile curente şi cu şcoala în formula pe care toți o cunoaştem dintotdeauna, invităm profesorii din anul școlar anterior (2019-2020) să se reînscrie dacă doresc să continue cursul De-a arhitectura în anul școlar 2020-2021 și să completeze formularele de feedback de aici: De-a arhitectura mini, De-a arhitectura în orașul meu.

Precizăm că datele anunțate anterior în calendar vor fi actualizate în concordanță cu anunțul oficial al Ministerului Educației și Cercetării (MEC) legat de reînceperea cursurilor, având în vedere situația de alertă în care ne aflăm.

 

Pentru noi, Asociaţia De-a Arhitectura, anul şcolar 2020-2021 începe acum. Pregătim deja cele necesare pentru a oferi asistenţă unui număr de clase din ciclul primar gimnazial şi liceal, învăţământ de stat, care doresc să desfăşoare cursurile dezvoltate de noi:

În programul nostru de asistenţă se pot înscrie numai şcolile de stat, învăţământ gratuit. Alte entităţi (cum ar fi şcolile private, cluburile sau programele afterschool) care doresc sprijinul nostru, ne pot contacta folosind adresa de e-mail: inscrieri@de-a-arhitectura.ro.

Dezvoltarea și implementarea programelor educaționale în școli de stat și pregătirea prealabilă a îndrumătorilor este sprijinită financiar de Ordinul Arhitecților din România din fondul taxei „Timbrul Arhitecturii”.