decembrie 12, 2013

ÎNSCRIERI

Vă rugăm să aveți în vedere că De-a Arhitectura își va adapta calendarul de activități în concordanță cu anunțurile oficiale ale Ministerului Educației și Cercetării (MEC) legate de desfășurarea cursurilor față-în-față sau online, având în vedere situația specială în care ne aflăm din martie 2020 încoace.

Pentru a oferi an de an conținuturi mai bune și relevante pentru cei care doresc să ne urmeze programele, invităm profesorii și voluntarii care au urmat cursurile De-a arhitectura să completeze formularele de feedback de aici: De-a arhitectura mini și/sau De-a arhitectura în orașul meu. Mulțumim!

Pentru noi, Asociaţia De-a Arhitecturaanul şcolar începe cu mult înainte de septembrie. Pregătim deja cele necesare pentru a oferi asistenţă claselor din ciclul primar gimnazial şi liceal, învăţământ de stat, care doresc să desfăşoare cursurile dezvoltate de noi. Înscrierile sunt deschise până pe 5 aprilie:

În programul nostru de asistenţă se pot înscrie numai şcolile de stat, învăţământ gratuit. Alte entităţi (cum ar fi şcolile private, cluburile sau programele afterschool) care doresc sprijinul nostru, ne pot contacta folosind adresa de e-mail: inscrieri@de-a-arhitectura.ro.

Proiect susținut de Ordinul Arhitecților din România din Timbrul de arhitectură.