decembrie 12, 2013

ÎNSCRIERI

Deoarece cursurile asociației s-au întrerupt brusc la începutul lui martie 2020, odată cu multe din activităţile curente şi cu şcoala în formula pe care toți o cunoaştem dintotdeauna, iar anul școlar 2020-2021 se dovedește a fi unul la fel de atipic ca finalul celui trecut, invităm profesorii care au urmat curusile De-a arhitectura să completeze formularele de feedback de aici: De-a arhitectura miniDe-a arhitectura în orașul meu.

Precizăm că De-a Arhitectura își va adapta calendarul de activități în concordanță cu anunțurile oficiale ale Ministerului Educației și Cercetării (MEC) legate de desfășurarea cursurilor față-în-față sau online, având în vedere situația specială în care ne aflăm.

Pentru noi, Asociaţia De-a Arhitecturaanul şcolar începe cu mult înainte de septembrie. Pregătim deja cele necesare pentru a oferi asistenţă unui număr de clase din ciclul primar gimnazial şi liceal, învăţământ de stat, care doresc să desfăşoare cursurile dezvoltate de noi. Țineți aproape pentru redeschiderea înscrierilor:

În programul nostru de asistenţă se pot înscrie numai şcolile de stat, învăţământ gratuit. Alte entităţi (cum ar fi şcolile private, cluburile sau programele afterschool) care doresc sprijinul nostru, ne pot contacta folosind adresa de e-mail: inscrieri@de-a-arhitectura.ro.

Proiect susținut de Ordinul Arhitecților din România din Timbrul de arhitectură.