martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns, sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor, care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe, să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

Save

Save

Save

Save

URMEAZĂ:

ATELIER „ORAŞUL PRIETENULUI IMAGINAR”

Asociaţia De-a Arhitectura organizează pe 24 şi 28 iulie 2019 în Bucureşti, în parteneriat cu ArtCrowd şi Muzeul Naţional de Artă al României, atelierul de o zi „Oraşul prietenului Imaginar” dedicat copiilor de 6-9 ani, ce se desfăşoară între orele 11:00-14:00 (cu o pauză de 15 minute) la parterul Galeriei Naţionale din Muzeul Naţional de Artă al României, Calea Victoriei, nr. 49-53, sector 1.

Într-o poveste la ce te gândești întâi, la personaj sau la locul unde el trăiește? Este vreo legătură între ele?

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

ATELIER „CUM DESCÂLCIM PERSPECTIVA?”

Asociaţia De-a Arhitectura organizează între 25 şi 27 iulie 2019 în Bucureşti, în parteneriat cu ArtCrowd şi Muzeul Naţional de Artă al României, atelierul de 3 zile „Cum descâlcim perspectiva?” dedicat copiilor de 9-12 ani, ce se desfăşoară între orele 11:00-14:00 (cu o pauză de 15 minute) la parterul Galeriei Naţionale din Muzeul Naţional de Artă al României, Calea Victoriei, nr. 49-53, sector 1.

Desenul în perspectivă pe înțelesul copiilor: cum reprezinți ceea ce vezi, exact ca în realitate.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

MUZEUL DEZ-PLICTISIT: DE-A ARHITECTURA LA MARe 2019

Asociaţia De-a Arhitectura în parteneriat cu MARe/Muzeul de Artă Recentă din Bucureşti vă invită între 4 şi 6 septembrie la „Muzeul dez-plictisit: De-a Arhitectura la MARe 2019”, ateliere vocaţionale dedicate tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani.

Cum faci un muzeu de artă prieten cu tine? Ce l-ar face interesant, dinamic, mai ales când înţelegi prea puţin din ce este expus? Cum îl faci contemporan cu tine?

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

Save

Save

Save

Save