martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns, sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor, care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe, să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Parteneri şi sponsori De-a arhitectura Club 2017, Bucureşti: Galateca, Muzeul Naţional de Artă al României (MNAR)

Parteneri şi sponsori De-a arhitectura Club 2017, Braşov: Centrul Cultural Reduta, Fundaţia Comunitară Braşov, Metropolitan Life, Unitedway Romania

Parteneri şi sponsori De-a arhitectura Club 2017, Sibiu: OAR Sibiu-Vâlcea

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

 

URMEAZĂ:

ATELIERE ÎN SĂPTĂMÂNA ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2017-2018

în toată ţara
pe tot parcursul anului şcolar
contra cost

DETALII ŞI ÎNSCRIERI BUCUREŞTI

DETALII ŞI ÎNSCRIERI ARAD, BAIA MARE, BRAŞOV, CARACAL, CHISODA, CLUJ-NAPOCA, CONSTANŢA, GIROC, IAŞI, LUGOJ, MURFATLAR, OLTENIŢA, PITEŞTI, PLOIEŞTI, SIGHETU MARMAŢIEI, TIMIŞOARA

Save

Save

Save

Save