martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns, sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor, care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe, să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

Save

Save

Save

Save

URMEAZĂ:

CURATOR PENTRU O SEARA LA MNAR CU DE-A ARHITECTURA

Asociaţia De-a Arhitectura în parteneriat cu Muzeul Naţional de Artă al României vă invită pe 18 mai 2019, între orele 18:00-21:00, la atelierul gratuit „#Curator pentru o seara la MNAR cu De-a Arhitectura” dedicat copiilor şi părinţilor în cadrul evenimentului Curator la MNAR@Noaptea Muzeelor 2019.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

ATELIER „MONUMENT, CINE EŞTI?” LA TIMIŞOARA

Asociaţia De-a Arhitectura în parteneriat cu Filiala Teritorială Timiş a Ordinului Arhitecţilor din România şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş vă invită pe 18 mai 2019, între orele 16:00-19:00, la atelierul gratuit „Monument, cine eşti?” dedicat tinerilor de 12-18 ani, din cadrul evenimentului „Cât ne ține cultura?” organizat de Casa Artelor – Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

ATELIER „DETECTIV ÎN ORAȘUL MEU” LA TIMIŞOARA

Asociaţia De-a Arhitectura în parteneriat cu Filiala Teritorială Timiş a Ordinului Arhitecţilor din România şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş vă invită pe 19 mai 2019, între orele 10:00-13:00, la atelierul gratuit „Detectiv în orașul meu” dedicat copiilor de 8-11 ani, din cadrul evenimentului „Cât ne ține cultura?” organizat de Casa Artelor – Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

SERIE ATELIERE-CONCURS „DE-A ARHITECTURA ÎN CAMERA MEA” ÎN BRAŞOV

În perioada 15 mai-12 iunie 2019 (miercurea 17:00-19:00), desfășurăm în Braşov seria de 5 ateliere „De-a arhitectura în camera mea” dedicată copiilor de 9-13 ani. În cadrul acestor ateliere-concurs, copiii vor ilustra pe machete viziunea lor despre camera ideală, fiind inspirați de arhitecții din echipa De-a arhitectura și de Ghidul De-a arhitectura în camera mea. Filmele de prezentare a machetelor rezultate în urma seriei de ateliere vor intra în jurizare, iar pe 11 iulie 2019 vom anunța câștigătorul premiului în valoare de 2800 lei în cadrul Galei de premiere de la București.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

ATELIER DE-A ARHITECTURA LA MARe DE MIC

Ce gust are un muzeu, dar câtă lumină încape în el şi în ce zgomote se învăluie? Asociaţia De-a Arhitectura în parteneriat cu MARe/Muzeul de Artă Recentă vă invită la atelierul pilot gratuit De-a arhitectura la MARe de mic, dedicat copiilor de 7-12 ani, ce va avea loc pe 25 mai 2019, de la 11:00 la 12:00, la MARe, în Primăverii 15, Bucureşti. Vom explora cel mai nou şi misterios muzeu al Bucureştiului, o vizită în care simţurile noastre ne vor ajuta să descifrăm clădirea, să ne conectăm cu spaţiile ei, privind dincolo de operele expuse aici.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

DE-A ARHITECTURA MINI – SERIE DE 28 ATELIERE SĂPTĂMÂNALE

În perioada 8 octombrie 2018 – 24 iunie 2019 (lunea 17:30-19:00), desfășurăm în afara școlilor partenere, în cadrul Clubului De-a arhitectura, un curs de 28 de ateliere din cadrul „De-a arhitectura mini”. Grupa de 15-20 copii se va menține pe întreaga perioadă a cursului, este nevoie doar de o singură înscriere, la începutul acestuia. La absolvirea întregului curs copiii vor expune machetele lor în cadrul Expoziţiei Anuale De-a arhitectura şi vor primi diplome de participare.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

ATELIERE ÎN SĂPTĂMÂNA ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2018-2019

  • în toată ţara
  • pe tot parcursul anului şcolar
  • contra cost

DETALII ŞI ÎNSCRIERI BUCUREŞTI

DETALII ŞI ÎNSCRIERI TIMIŞOARA, GIROC, CHIŞODA, DUMBRĂVIŢA, IAŞI, SUCEAVA, CLUJ-NAPOCA, SIGHETUL MARMAŢIEI, BAIA MARE, TÂRGU MUREŞ, CONSTANŢA, MURFATLAR, NĂVODARI, EFORIE, BRAŞOV, CRAIOVA, PLOIEŞTI, TULCEA, PITEŞTI, LOCALITĂŢI DIN JUDEŢUL ILFOV, SIBIU, RÂMNICU VÂLCEA

Save

Save

Save

Save