martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns, sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor, care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe, să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

 

IMPORTANT: Calendarul activităților De-a Arhitectura în școli și a oricărui program sau parteneriat în desfășurare în acest moment va fi actualizat în concordanță cu anunțul oficial al Ministerului Educației Naționale (MEN) legat de reînceperea cursurilor, având în vedere situația de urgență în care se află întreaga țară.

 

ATELIERE ÎN PROGRAMUL NAȚIONAL ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2019-2020

  • în toată ţara
  • pe tot parcursul anului şcolar
  • contra cost

DETALII ŞI ÎNSCRIERI BUCUREŞTI ŞI ILFOV

DETALII ŞI ÎNSCRIERI BRAŞOV, MIERCUREA CIUC,CLUJ-NAPOCA, SIGHETU MARMAŢIEI, BAIA MARE, TÂRGU MUREŞ, CONSTANŢA, MURFATLAR, NĂVODARI, EFORIE, IAŞI, SUCEAVA, CRAIOVA, PLOIEŞTI, TULCEA, PITEŞTI, CĂLĂRAŞI, TIMIŞOARA, GIROC, CHIŞODA, DUMBRĂVIŢA, SIBIU, RÂMNICU VÂLCEA