martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la: office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Ne-ar bucura un feedback scris sau o înregistrare audio/video din partea copiilor. Am dori să aflăm de la ei ce le-a plăcut, ce consideră că trebuie să îmbunătățim și, bineînțeles, cu ce informații și lucruri noi au rămas după atelierul nostru. Puteți trimite acest feedback pe adresa: corina@de-a-arhitectura.ro. Mulțumim.

URMEAZĂ:

ATELIERE ÎN PROGRAMUL NAȚIONAL ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2020-2021

Pentru anul școlar 2020-2021 propunem ca activitate în Programul Național „Săptămâna Școala Altfel”, în perioada 1 martie – 31 iunie 2021, atelierele „De-a detectivii urbani” în orașele București (câte un atelier în fiecare sector), Mogoșoaia (Ilfov), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Suceava și Timișoara. Atelierele se vor desfășura în exterior, cu respectarea distanței sociale și a purtării măștilor de față. Pentru situația în care copiii fac școala online, avem pregătite 3 Ateliere online pentru grupele de vârstă 6-9 ani, 9-12 ani, 12-18 ani.
DETALII AICI