martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

 

URMEAZĂ:

ATELIER „Oraşele dintre coperţi” – ediţia a III-a

Asociaţia De-a Arhitectura organizează pe 23 ianuarie 2021 atelierul online „Orașele dintre coperți” – ediția a III-a. Pornind de la descrierile unor orașe imaginare descoperite în pagini din literatura pentru copii, cei mici vor materializa grafic imaginea orașului, urmărindu-i particularitățile descrise în carte; îmbogățind, apoi, povestea cărții, își vor imagina că sunt chiar ei un personaj (de care autorul poate uitase) care călătorește în timp și își alege o perioadă din evoluția orașului.

DETALII AICI

ATELIER „UrbanUP 2.0 – Orașul inculpat”- ATELIER AMÂNAT PENTRU ÎNCEPUTUL LUI 2021

Asociaţia De-a Arhitectura organizează pe 21 și 28 noiembrie 2020 atelierul online „UrbanUP 2.0 – Orașul inculpat”. Vom avea două întâlniri – în prima ne cunoaștem, descoperim Clujul și lucrăm în cele două echipe (a acuzării și a apărării) și punem la cale strategiile pentru proces. În a doua întâlnire facem jocul de rol în care orașul Cluj-Napoca va fi judecat. Vei descoperi la primul atelier de ce.

DETALII AICI

ATELIERE ÎN PROGRAMUL NAȚIONAL ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2020-2021

Pentru anul școlar 2020-2021, propunem ca activitate în Săptămâna Școala Altfel, în perioada 1 martie – 31 iunie 2021, ateliere „De-a detectivii urbani”, în fiecare oraș în care avem echipe de arhitecți care au parcurs programul de formare De-a arhitectura. Atelierele se vor desfășura în exterior, cu respectarea distanței sociale și a purtării măștilor de față. Detalii în curând.

Revenim cu formular de înscriere în ianuarie 2020. Dacă totuși doriți o rezervare până atunci vă rugăm să scrieți un email cu solicitarea dvs. la adresa: corina@de-a-arhitectura.ro