martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns, sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor, care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe, să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

Save

Save

Save

Save

URMEAZĂ:

DE-A ARHITECTURA MINI – SERIE DE 28 ATELIERE SĂPTĂMÂNALE

În perioada 08.10.2018-24.06.2019 (lunea 17:30-19:00), desfășurăm în afara școlilor partenere, în cadrul Clubului De-a arhitectura, un curs de 28 de ateliere din cadrul „De-a arhitectura mini”. Grupa de 15-20 copii se va menține pe întreaga perioadă a cursului, este nevoie doar de o singură înscriere, la începutul acestuia. La absolvirea întregului curs copiii vor expune machetele lor în cadrul Expoziţiei Anuale De-a arhitectura şi vor primi diplome de participare.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

ATELIERE ÎN SĂPTĂMÂNA ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2018-2019

  • în toată ţara
  • pe tot parcursul anului şcolar
  • contra cost

DETALII ŞI ÎNSCRIERI BUCUREŞTI

DETALII ŞI ÎNSCRIERI TIMIŞOARA, GIROC, CHIŞODA, DUMBRĂVIŢA, IAŞI, SUCEAVA, CLUJ-NAPOCA, SIGHETUL MARMAŢIEI, BAIA MARE, TÂRGU MUREŞ, CONSTANŢA, MURFATLAR, NĂVODARI, EFORIE, BRAŞOV, CRAIOVA, PLOIEŞTI, TULCEA, PITEŞTI, LOCALITĂŢI DIN JUDEŢUL ILFOV, SIBIU, RÂMNICU VÂLCEA

Save

Save

Save

Save