martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

 

URMEAZĂ:

ATELIER „Orașele dintre coperți”

Asociaţia De-a Arhitectura organizează pe 31 octombrie 2020 atelierul online „Orașele dintre coperți”. Pornind de la descrierile unor orașe imaginare descoperite în pagini din literatura pentru copii, cei mici vor materializa grafic imaginea orașului, urmărindu-i particularitățile descrise în carte; îmbogățind, apoi, povestea cărții, își vor imagina că sunt chiar ei un personaj (de care autorul poate uitase) care călătorește în timp și își alege o perioadă din evoluția orașului.

DETALII AICI

ATELIERE ÎN PROGRAMUL NAȚIONAL ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2020-2021

Pentru anul școlar 2020-2021, propunem ca activitate în Săptămâna Școala Altfel, în perioada 1 martie – 31 iunie 2021, ateliere „De-a detectivii urbani”, în fiecare oraș în care avem echipe de arhitecți care au parcurs programul de formare De-a arhitectura. Atelierele se vor desfășura în exterior, cu respectarea distanței sociale și a purtării măștilor de față. Detalii în curând.

Revenim cu formular de înscriere în ianuarie 2020. Dacă totuși doriți o rezervare până atunci vă rugăm să scrieți un email cu solicitarea dvs. la adresa: corina@de-a-arhitectura.ro