martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns, sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor, care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe, să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

Save

Save

Save

Save

URMEAZĂ:

ATELIER „PLANET CITY” LA COOL WORKSHOPS FOR KIDS

Pe 6 aprilie, între orele 15:00 şi 17:00, ne găsiţi la Cool Workshops for Kids, în cadrul târgului Made in RO – Târg by Designist.ro, #13, cu atelierul marca De-a arhitectura „Planet City” dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 9 ani.

Tata, ce sunt stelele? Dar luna de unde apare? Dacă așa au început curiozitățile copilului tău în legătura cu bolta cerească, cu siguranță acum știe pe de rost toate planetele sistemului nostru solar și se imaginează cel puțin… marțian. Dar cum ar fi să-și creeze propria planetă? Care ar fi formele de relief și vegetația? Cum ar arăta casele sau ce fel de oameni o vor locui? Cu ochii în stele și cu mânuțele pe cartoane colorate, copiii vor încerca să-și imagineze cum ar arăta propria lor planetă, pornind de la meseria lor preferată și mergând pe firul poveștii Micul Prinț.

ÎNSCRIERI AICI

DE-A ARHITECTURA MINI – SERIE DE 28 ATELIERE SĂPTĂMÂNALE

În perioada 08.10.2018-24.06.2019 (lunea 17:30-19:00), desfășurăm în afara școlilor partenere, în cadrul Clubului De-a arhitectura, un curs de 28 de ateliere din cadrul „De-a arhitectura mini”. Grupa de 15-20 copii se va menține pe întreaga perioadă a cursului, este nevoie doar de o singură înscriere, la începutul acestuia. La absolvirea întregului curs copiii vor expune machetele lor în cadrul Expoziţiei Anuale De-a arhitectura şi vor primi diplome de participare.

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

ATELIERE ÎN SĂPTĂMÂNA ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2018-2019

  • în toată ţara
  • pe tot parcursul anului şcolar
  • contra cost

DETALII ŞI ÎNSCRIERI BUCUREŞTI

DETALII ŞI ÎNSCRIERI TIMIŞOARA, GIROC, CHIŞODA, DUMBRĂVIŢA, IAŞI, SUCEAVA, CLUJ-NAPOCA, SIGHETUL MARMAŢIEI, BAIA MARE, TÂRGU MUREŞ, CONSTANŢA, MURFATLAR, NĂVODARI, EFORIE, BRAŞOV, CRAIOVA, PLOIEŞTI, TULCEA, PITEŞTI, LOCALITĂŢI DIN JUDEŢUL ILFOV, SIBIU, RÂMNICU VÂLCEA

Save

Save

Save

Save