martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns, sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor, care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe, să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Parteneri şi sponsori De-a arhitectura Club 2017, Bucureşti: Galateca, Muzeul Naţional de Artă al României (MNAR)

Parteneri şi sponsori De-a arhitectura Club 2017, Braşov: Centrul Cultural Reduta, Fundaţia Comunitară Braşov, Metropolitan Life, Unitedway Romania

Parteneri şi sponsori De-a arhitectura Club 2017, Sibiu: OAR Sibiu-Vâlcea

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

 

URMEAZĂ:

ATELIERE ÎN CADRUL EXPOZIȚIEI TEMPORARE, „UN VIS LOCUIT”, DE LA MUZEUL NAŢIONAL DE ARTĂ AL ROMÂNIEI (MNAR)

1. ATELIER ORAŞUL VIITORULUI

Muzeul Naţional de artă al României (MNAR), Bucureşti
20.01.2018, 10:30-13:30
12-15 ani

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

 

2. ATELIER ARHITECTURA FANTASTICĂ

Muzeul Naţional de artă al României (MNAR), Bucureşti
27.01.2017, 10:30-13:30
15-18 ani

DETALII ŞI ÎNSCRIERI

 

ATELIERE ÎN SĂPTĂMÂNA ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2017-2018

în toată ţara
pe tot parcursul anului şcolar
contra cost

DETALII ŞI ÎNSCRIERI BUCUREŞTI

DETALII ŞI ÎNSCRIERI ARAD, BAIA MARE, BRAŞOV, CARACAL, CHISODA, CLUJ-NAPOCA, CONSTANŢA, GIROC, IAŞI, LUGOJ, MURFATLAR, OLTENIŢA, PITEŞTI, PLOIEŞTI, SIGHETU MARMAŢIEI, TIMIŞOARA

Save

Save

Save

Save