martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns, sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor, care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe, să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

URMEAZĂ:

SERIE DE 4 ATELIERE „DE-A ARHITECTURA MINI – 4 CETĂŢI”

Asociaţia De-a Arhitectura organizează în februarie (8, 15, 22, 29 februarie 2020) seria de 4 ateliere „De-a arhitectura mini – 4 cetăţi”, în parteneriat cu Filiala Teritorială Bucureşti a Ordinului Arhitecţilor din România.

DETALII AICI

 

SERIE DE 4 ATELIERE „DE-A SCARA ŞI PROPORŢIILE ÎN ARHITECTURĂ” BRAŞOV

De-a Arhitectura Brasov organizează în februarie-martie (11, 25, februarie şi 10, 24 martie 2020) seria de 4 ateliere „De-a scara şi proporţiile în arhitectură”, în parteneriat cu Magnolia Center Răcădău.

DETALII AICI

 

ATELIERE ÎN PROGRAMUL NAȚIONAL ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2019-2020

  • în toată ţara
  • pe tot parcursul anului şcolar
  • contra cost

DETALII ŞI ÎNSCRIERI BUCUREŞTI ŞI ILFOV

DETALII ŞI ÎNSCRIERI BRAŞOV, MIERCUREA CIUC,CLUJ-NAPOCA, SIGHETU MARMAŢIEI, BAIA MARE, TÂRGU MUREŞ, CONSTANŢA, MURFATLAR, NĂVODARI, EFORIE, IAŞI, SUCEAVA, CRAIOVA, PLOIEŞTI, TULCEA, PITEŞTI, CĂLĂRAŞI, TIMIŞOARA, GIROC, CHIŞODA, DUMBRĂVIŢA, SIBIU, RÂMNICU VÂLCEA