Invitaţie Climathon 2016

Vă invităm să vă înscrieţi la workshop-ul Climathon 2016.

La final de octombrie, Asociaţia De-a Arhitectura va participa ca partener la workshop-ul-maraton Climathon Bucharest 2016, un eveniment inedit care pentru Bucureşti are ca temă „Eco-mobilitate într-un oraş verde inteligent”.

Evenimentul, adus în România de CCIAT, iar pe plan local de #better, este organizat pe o platformă internaţională şi se desfăşoară simultan în 121 de oraşe din lume.

 

Avem ocazia să redefinim oraşul nostru aglomerat şi poluat, să reafirmăm că avem 37% parcuri (un procent fruntaş în Europa), doar că aceste insule verzi nu sunt integrate, folosite, activate, ataşate cu funcţiuni care să le utilizeze mai mult de 15% (grad de utilizare ziua, în weekend, în zilele cu vreme bună).

Ne-am dori să putem înscrie, printre participanţii la workshop, o echipa de-a arhitectura – formată din actuali sau foşti arhitecţi voluntari şi părinţi ai copiilor de-a arhitectura. De aceea, vă invităm să vă înscrieţi pe platformă, fie ca participanţi la workshop, fie ca parteneri ai evenimentului – vrem să promovăm oameni, profesionişti pasionaţi, antreprenori. Dacă nu puteţi participa fizic, vă recomandăm să vă înscrieţi totuşi, pe platformă vor fi multe subiecte interesante de descoperit, provocări ale altor oraşe, idei.

Workshop-ul începe joi, 27 octombrie, la ora 19:00 şi se încheie vineri, 28 octombrie la ora 19:00. Înscrierile sunt deschise până pe 21 octombrie 2016!

 

Mai multe detalii legate de program şi locaţie găsiţi aici.

Pentru orice nelămuriri sau dificultăţi cu înscrierea, puteţi contacta echipa la better@roa-grup.ro.

Vă aşteptăm!

 

Save