mai 9, 2017

DE-A ARHITECTURA ÎN CAMERA MEA

Dată concurs: 10 mai-25 iulie 2017 
Vârstă copii: 11-15 ani
Cost: gratuit
Autori: arh. Maria Găvozdea, arh. Oana Pavăl şi arh. Claudia Bingöl
Organizator: Un proiect marca De-a arhitectura
Parteneri: Duraziv şi Siniat
Dată jurizare: 28 iulie 2017
Juriu: arh. Claudia Bingöl, arh. Corina Croitoru, Manuela Martin (Duraziv) şi Bogdan Tulbure (Siniat)

Descriere:

Concursul „De-a arhitectura în camera mea” este un proiect dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani şi iniţiat de Asociaţia De-a Arhitectura alături de partenerii săi: Duraziv şi Siniat. Prin acest proiect De-a Arhitectura îşi propune să le ofere copiilor un Ghid practic de informaţii şi inspiraţii care să îi ajute să îşi reamenajeze camera. Ajutaţi de De-a Arhitectura, copiii (cu acordul părinţilor) au ocazia să păşească într-o nouă lume, aceea a arhitecturii şi design-ului de interior. 

Dacă ai între 11 şi 15 ani, inspiră-te, visează şi schimbă-ţi camera! Înscrie-te rugând unul dintre părinţi să completeze formularul de mai jos!

Aşteptăm de la fiecare copil un film de 1 minut, încărcat pe YouTube, ce va fi denumit „De-a arhitectura în camera mea DAICM008 (număr de concurs generat la înscriere)”. Se va folosi tag #CameraMea. Filmul va conţine motivaţia de a-şi schimba camera, dar şi propunerea de amenajare care să ne convingă, exprimată prin desen, colaj, pictură, machetă, etc. Link-ul filmului încărcat pe YouTube va fi trimis la corina@de-a-arhitectura.ro, până la data de 25 iulie 2017.

Primii trei câştigători vor primi plăci de gips-carton fono-absorbante şi rezistente la uzură (de la Siniat) şi vopsea ecologică fără miros, pentru pereţi şi mobilier (de la Duraziv). Toţi copiii vor primi sfaturile noastre pentru a realiza proiectul de reamenajare, de-adevăratelea!

Detalii extra: 
Concurs pentru copii creativi şi dibaci: „De-a arhitectura în camera mea”
„De-a arhitectura în camera mea”, concursul micilor designeri, s-a încheiat

Regulament concurs: Înainte de a vă înscrie, vă rugăm să consultaţi regulamenul concursului, disponibil aici.

Înscrierea la concurs se face completând formularul de aici.

*****IMPORTANT: este nevoie de acordul părintelui, menţionat în formular, pentru a putea participa la concurs!*****

Câştigători:

Concursul „De-a arhitectura în camera mea” dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani s-a încheiat. Pe 28 iulie 2017 a fost anunţat câştigătorul locului I din cadrul concursului realizat de Asociaţia De-a Arhitectura împreună cu partenerii săi de la DURAZIV şi Siniat România: felicitări, Teodora Anna Colan, din Târgovişte!

Pentru a stabili câştigătorii locurilor II şi III ai concursului, juriul a decis organizarea unui atelier în luna septembrie 2017 cu copiii înscrişi deja în concurs, dar care nu au finalizat înscrierea cu un clip. Copiii vor lucra cu arhitecţi ai Asociaţiei De-a Arhitectura pentru a face o propunere detaliată a camerei lor. Vom reveni cu mai multe detalii în acest sens în curând.

*Elementele vizuale folosite în promovarea concursului „De-a arhitectura în camera mea” conţin imagini care au ca sursă:

Save

Save