Braşov Heroes

Într-o lume plină de provocări, participarea la evenimente de strângere de fonduri prin curse cu obstacole reprezintă o adevărată aventură în inima spiritului uman. Cu fiecare obstacol depășit, descoperim forța noastră interioară și puterea comunității care ne împinge să mergem dincolo de limitele noastre pentru o cauză în care credem. Fiecare alergător, fiecare susținător și fiecare obstacol depășit contribuie la transformarea lumii în bine. Alergăm pentru educație, pentru solidaritate și pentru toți cei ce merită o șansă la un viitor mai bun!

În 2016 şi 2017 De-a Arhitectura a participat la cursele cu obstacole Braşov Heroes organizate de Fundaţia Comunitară Brașov.

Îţi mulţumim că ai fost erou pentru De-a Arhitectura în județul Brașov!

Pe 11 iunie 2017 am alergat la Braşov Heroes pentru a transforma în realitate proiectele celor 50 de elevi de gimnaziu și liceu care au urmat cursul „De-a arhitectura în școala mea” în anul școlar 2017-2018 la Brașov și Săcele. Am avut experiența colegilor din Timișoara și ne-am dorit asemenea rezultate și în Brașov.

Îţi mulţumim că ai fost erou pentru De-a arhitectura în județul Brașov!

Pe 12 iunie 2016 am alergat, cu mic cu mare, la Braşov Heroes pentru gratuitatea cursurilor opţionale „De-a arhitectura în oraşul meu” desfășurate în anul şcolar 2016-2017 în judeţul Braşov. 14 clase înscrise, adică aproximativ 420 de elevi care au descoperit săptămânal lumea minunată a arhitecturii, cu îndrumarea cadrelor didactice şi a arhitecţilor voluntari.

Pentru promovarea acestui eveniment am avut susţinerea companiei Multi Development care a oferit ambasadorilor şi alergătorilor noştri tricouri marca „De-a arhitectura”.

Am reuşit să strângem 5 015 lei cu sprijinul celor 3 doamne ambasador, a celor aproximativ 50 de alergători şi a peste 40 de donatori individuali.