ianuarie 6, 2017

ÎNSCRIERI PENTRU KIT-UL DE-A ARHITECTURA „ŞCOLARI ÎN SIGURANŢĂ”

ÎNSCRIERILE SUNT ÎNCHISE.

Descrierea proiectului De-a Arhitectura Şcolari în siguranţă.

Începând cu luna septembrie 2018 a fost disponibil gratuit kit-ul educativ De-a Arhitectura „Şcolari în siguranţă”, în 50 exemplare, pentru implementare în anul şcolar 2018-2019.

Iată condițiile de înscriere în proiect:

 • Clasa a VI-a, a VII-a sau a VIII-a în anul şcolar 2020-2021.
 • Asistența Asociaţiei De-a Arhitectura în cazul acestui proiect înseamnă punerea la dispoziţia clasei a unui material didactic original, dezvoltat de Asociaţie şi produs cu ajutorul financiar al sponsorilor proiectului.
 • Materialul didactic va fi pus la dispoziţia clasei gratuit.
 • Există un părinte cu o profesie relevantă (arhitect, inginer, urbanist) care se angajează să susţină lecţiile în clasă însoţit de diriginte, sau cursul va fi predat de către un profesor al şcolii (profesor de matematica, fizică, chimie, tehnologie).
 • Kitul educativ De-a Arhitectura „Şcolari în siguranţă”, se predă în baza Acordului de Parteneriat cu Unitatea de învăţământ:
  • Dacă deja există un Acord între şcoală şi Asociaţia De-a Arhitectura pentru unul din cursurile noastre, nu mai este necesar un Acord nou, doar adăugam Formularul de înscriere ca Anexă
  • Dacă este o şcoală cu care nu avem parteneriat, se va încheia următorul Acord de Parteneriat cu Unitatea de Învătământ
 • Confirmarea înscrierii este făcută automat la primirea prin e-mail a formularului completat de cel care a făcut înscrierea.
 • Clasa a VI-a, a VII-a sau a VIII-a este înscrisă de profesorul diriginte sau de alt profesor, completând formularul de înscriere disponibil mai jos, ce va constitui anexă la Acordul de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ.

Dezvoltarea materialului şi producerea kit-ului a fost posibilă în 2016 cu sprijinul Ordinului Arhitecţilor din România şi mulţumită finanţărilor primite de la partenerii noştri Siniat, Danfoss, Asociaţia KNX, Scat Sistem, Simbio, precum şi a donaţiilor individuale făcute în cadrul Swimathonului Bucureşti 2016, organizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti. Proiectul este susţinut în anul şcolar 2018-2019 de ON Semiconductor.

Proiect susținut de Ordinul Arhitecților din România din Timbrul de arhitectură.