decembrie 29, 2015

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „DE-A ARHITECTURA MINI”

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2020-2021 S-AU FINALIZAT.

Deoarece cursurile asociației s-au întrerupt brusc la începutul lui martie 2020, odată cu multe din activităţile curente şi cu şcoala în formula pe care toți o cunoaştem dintotdeauna, invităm profesorii din anul școlar anterior (2019-2020) să se reînscrie dacă doresc să continue cursul De-a arhitectura în anul școlar 2020-2021 și să completeze formularele de feedback de aici: De-a arhitectura mini.

Precizăm că datele anunțate anterior în calendar vor fi actualizate în concordanță cu anunțul oficial al Ministerului Educației și Cercetării (MEC) legat de reînceperea cursurilor, având în vedere situația de alertă în care ne aflăm.

Descrierea cursului DE-A ARHITECTURA MINI

Pentru anul şcolar 2020-2021 Asociaţia De-a Arhitectura oferă asistenţă unui număr de 60 de clase, din care maxim 15 în rural.

Înainte de a completa formularul de înscriere a clasei pe care o reprezentaţi, vă rugăm să parcurgeţi informaţiile de mai jos, în care am răspuns la cele mai frecvente întrebări. Dacă doriţi detalii în plus, scrieţi la: inscrieri@de-a-arhitectura.ro

Pentru a vă înscrie, completaţi: Formularul de ÎNSCRIERE pentru clasele I sau clasele a II-a ANUL ŞCOLAR 2020-2021. 

Aici puteţi consulta Acordul de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ cu Asociaţia De-a Arhitectura pe care o puteţi descărca şi completa direct în fişierul pdf. Este necesar ca ultima pagina sa fie semnată. Contractul completat şi semnat se trimite la adresa:inscrieri@de-a-arhitectura.ro.

Atenţie! Sistemul de înscriere solicită să aveţi un cont Google. Acesta se poate face foarte uşor, utilizând adresa de email pe care o folosiţi frecvent, indiferent care este aceasta, şi o anumită parolă. Reţineţi parola pentru a putea reveni asupra formularului în caz de nevoie.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa precizată în formularul de înscriere! Vă rugăm aşadar să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv fişierul Spam.

 

Protecţia Datelor Personale:

Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici.

Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici.

Under construction. We are translating for you. Thanks for your patience!