decembrie 29, 2015

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „DE-A ARHITECTURA MINI”

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2024-2025 SUNT DESCHISE PÂNĂ PE 1 MARTIE 2024.

Perioada de înscriere a îndrumătorilor (profesori și arhitecți) începe pe 13 noiembrie 2023 și se încheie pe 1 martie 2024. Locurile sunt limitate. Înregistrarea se va face pe portalul De-a arhitectura, aici. Dacă aveți deja cont vă puteți loga cu datele dumneavoastră și înscrie în program pentru anul școlar 2024-2025. Dacă nu aveți cont, vă creați unul pe care îl puteți folosi și ulterior.

Înscrierea îndrumătorilor va fi acceptată doar cu rezolvarea unuia dintre exercițiile din formularul primit în email-ul de confirmare a înregistrării.

În perioada iunie – septembrie 2024 va avea loc online programul de formare pentru îndrumători pe platforma de formare „De-a arhitectura mini” de aici. Participarea la activitățile de pregătire este obligatorie pentru îndrumătorii aflați în primul an de „De-a arhitectura mini”.

Pentru echipele care derulează în anul școlar 2024-2025 programul educațional „De-a arhitectura mini” în al doilea an este necesar doar să se reînscrie pe portalul De-a arhitectura în contul propriu.  

Mai multe detalii despre programul educațional „De-a arhitectura mini” găsiți aici.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa cu care ați creat contul dumneavoastră! Vă rugăm, aşadar, să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv folderul Spam.

 

Protecţia Datelor Personale:

Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici.

Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici.

Feedback:

Pentru a oferi an de an conținuturi mai bune și relevante pentru cei care doresc să ne urmeze programele, invităm profesorii și voluntarii care au urmat cursurile De-a arhitectura să completeze formularele de feedback de aici: De-a arhitectura mini și/sau De-a arhitectura în orașul meu. Mulțumim!

Under construction. We are translating for you. Thanks for your patience!