decembrie 20, 2016

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „MY SCHOOL CAN BE COOL”

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ȘCOLAR 2021-2022 SUNT ÎNCHISE.

Vă rugăm să aveți în vedere că De-a Arhitectura își va adapta calendarul de activități în concordanță cu anunțurile oficiale ale Ministerului Educației și Cercetării (MEC) legate de desfășurarea cursurilor față-în-față sau online, având în vedere situația specială în care ne aflăm din martie 2020 încoace.

Descrierea programului educațional „My School can be Cool” (fost „De-a arhitectura în școala mea” în perioada 2015-2021)

Pentru anul şcolar 2021-2022 Asociaţia De-a Arhitectura oferă asistenţă, prin intermediul unui arhitect îndrumător, unui număr maxim de 5 școli/licee alese în urma procesului de selecție descris mai jos.

Înscrierile pentru asistenţa Asociaţiei De-a Arhitectura se fac cu acordul conducerii unităţii de învăţământ şi al părinţilor elevilor. Înscrierile se fac de către profesorul care doreşte să conducă cursul De-a arhitectura sau dirigintele clasei. Poate participa o clasă întreagă sau un grup de elevi din mai multe clase sub coordonarea unui profesor. Elevii pot fi de mai multe vârste. Pe parcursul înscrierii vi se va cere să confirmaţi acest lucru.

ETAPELE SELECȚIEI:

  • Înscriere: 10 februarie – 31 martie 2021

Cadrul didactic coordonator:

  1. Consultă noul Ghid online My School can be Cool.
  2. Obține acordul de principiu al conducerii școlii/liceului. Este necesar să fie semnat. Acordul completat şi semnat se încarcă în formularul de înscriere la capitolul C.
  3. Completează formularul de înscriere.
  • Evaluarea aplicațiilor, vizite la școli/licee și/sau interviuri online cu profesorul: 1-30 aprilie 2021.
  • Comunicarea rezultatelor selecției și semnarea acordului de parteneriat cu școlile/liceele selectate 4-30 mai 2021.

Aici puteţi consulta Acordul de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ cu Asociaţia De-a Arhitectura pe care îl veţi descărca şi completa direct în fişierul .pdf după comunicarea rezultatelor selecţiei.

Atenţie! Sistemul de înscriere solicită să aveţi un cont Google. Acesta se poate face foarte uşor, utilizând adresa de email pe care o folosiţi frecvent, indiferent care este aceasta, şi o anumită parolă. Reţineţi parola pentru a putea reveni asupra formularului în caz de nevoie.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa precizată în formularul de înscriere! Vă rugăm aşadar să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv fişierul Spam.

 

Protecţia Datelor Personale:

Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici.

Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici.