decembrie 20, 2016

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „MY SCHOOL CAN BE COOL”

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2022-2023 SUNT DESCHISE PÂNĂ PE 21 APRILIE 2022.

Pentru a vă înscrie accesați portalul de-a arhitectura aicialegeți programul dorit și creați-vă contul personal. După crearea contului vă rugăm să descărcați Acordul de principiu cu unitatea de învățământ (aici specimenul acordului), care a fost generat în contul dvs., și să îl reîncărcați înregistrat și semnat de conducerea școlii. Numai după acest pas înscrierea este finalizată și puteți accesa materialele didactice ale programului.

Pentru anul şcolar 2022-2023 Asociaţia De-a Arhitectura oferă asistenţă, prin intermediul unui arhitect îndrumător, unui număr maxim de 10 școli/licee alese în urma unui proces de selecție care se va desfășura în perioada 2 – 8 mai 2022 prin interviuri în online cu cei înscriși. Doar cu cei selectați se va semna Acordul cu unitatea de învățământ (aici specimenul acordului).

Odată înscriși în program, veţi trece prin etapa de pregătire şi formare a echipei cu arhitectul persoană resursă. Participarea la activitățile de pregătire este obligatorie pentru cei aflați în primul an de-a arhitectura, sau care au un nou partener arhitect persoană resursă.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa cu care ați creat contul dvs.! Vă rugăm aşadar să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv fişierul Spam.

Vă rugăm să aveți în vedere că De-a Arhitectura își va adapta calendarul de activități în concordanță cu anunțurile oficiale ale Ministerului Educației și Cercetării (MEC) legate de desfășurarea cursurilor față-în-față sau online, având în vedere situația specială în care ne aflăm din martie 2020 încoace.

Descrierea programului educațional „My School can be Cool” (fost „De-a arhitectura în școala mea” în perioada 2015-2021)

Înscrierile pentru asistenţa Asociaţiei De-a Arhitectura se fac cu acordul conducerii unităţii de învăţământ şi al părinţilor elevilor. Înscrierile se fac de către profesorul care doreşte să conducă cursul De-a arhitectura sau dirigintele clasei. Poate participa o clasă întreagă sau un grup de elevi din mai multe clase sub coordonarea unui profesor. Elevii pot fi de mai multe vârste. Pe parcursul înscrierii vi se va cere să confirmaţi acest lucru.

Protecţia Datelor Personale:

Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici.

Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici.