decembrie 20, 2016

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „DE-A ARHITECTURA ÎN ŞCOALA MEA”

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2020-2021 SUNT DESCHISE.

Descrierea cursului DE-A ARHITECTURA ÎN ŞCOALA MEA

Pentru anul şcolar 2020-2021 Asociaţia De-a Arhitectura oferă asistenţă și finanțare parțială (maximum 12.000 lei per școală/liceu) pentru implementarea intervențiilor de îmbunătățire a unui număr de 5 școli/licee din următoarele orașe (și zonele rurale limitrofe acestora): București, Timișoara, Râmnicu-Vâlcea, Cluj, Iași,  alese în urma unui proces de selecție descris mai jos.

Înscrierile pentru asistenţa Asociaţiei De-a Arhitectura se fac cu acordul conducerii unităţii de învăţământ şi al părinţilor elevilor. Înscrierile se fac de către profesorul care doreşte să conducă cursul De-a arhitectura sau dirigintele clasei. Poate participa o clasă întreagă sau un grup de elevi din mai multe clase sub coordonarea unui profesor. Elevii pot fi de mai multe vârste. Pe parcursul înscrierii vi se va cere să confirmaţi acest lucru.

ETAPELE SELECȚIEI:

*IMPORTANT: Precizăm că datele anunțate anterior în calendarul de selecție vor fi actualizate în concordanță cu anunțul oficial al Ministerului Educației Naționale (MEN) legat de reînceperea cursurilor, având în vedere situația de urgență în care ne aflăm.

  • Înscriere: 5 februarie – 31 martie 2020 15 aprilie 2020.

Cadrul didactic coordonator:

  1. Consultă descrierea programului aici.
  2. Obține acordul de principiu al conducerii școlii/liceului – format disponibil aici. Este necesar să fie semnat. Acordul completat şi semnat se încarcă în formularul de înscriere la capitolul C.
  3. Completează formularul de înscriere aici. Pentru a facilita pregătirea răspunsurilor, aici găsiţi lista întrebărilor din formular.
  • Evaluarea aplicațiilor și vizite la școli/licee preselectate: 1 aprilie 16 aprilie 2020 – 30 aprilie 2020.
  • Comunicarea rezultatelor selecției și semnarea acordului de parteneriat cu școlile/liceele selectate: 4 – 30 mai 2020.

La începutul lunii septembrie 2020, Asociația De-a Arhitectura va organiza un atelier gratuit cu toate cadrele didactice din școlile/liceele selectate pentru anul școlar 2020-2021 și cu arhitecții cu care vor face echipă. Data exactă și locul de desfășurare se vor anunța ulterior.

Aici puteţi consulta Acordul de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ cu Asociaţia De-a Arhitectura pe care îl veţi descărca şi completa direct în fişierul .pdf după comunicarea rezultatelor selecţiei.

Atenţie! Sistemul de înscriere solicită să aveţi un cont Google. Acesta se poate face foarte uşor, utilizând adresa de email pe care o folosiţi frecvent, indiferent care este aceasta, şi o anumită parolă. Reţineţi parola pentru a putea reveni asupra formularului în caz de nevoie.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa precizată în formularul de înscriere! Vă rugăm aşadar să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv fişierul Spam.

 

Protecţia Datelor Personale:

Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici.

Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici.