decembrie 20, 2016

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „DE-A ARHITECTURA ÎN ŞCOALA MEA”

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2020-2021 SE VOR DESCHIDE ÎN FEBRUARIE.

Descrierea cursului DE-A ARHITECTURA ÎN ŞCOALA MEA

Pentru anul şcolar 2020-2021 Asociaţia De-a Arhitectura oferă asistenţă unui număr de 5 clase alese în urma unui proces de selecție. Mai multe detalii în curând.

Înainte de a completa formularul de înscriere a clasei pe care o reprezentaţi, vă rugăm să parcurgeţi informaţiile de mai jos, în care am răspuns la cele mai frecvente întrebări. Dacă doriţi detalii în plus, scrieţi la: inscrieri@de-a-arhitectura.ro

Aici puteţi consulta Acordul de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ pe care îl puteţi descărca şi completa direct în fişierul pdf. Este necesar ca ultima pagina sa fie semnată. Contractul completat şi semnat se trimite la adresa:inscrieri@de-a-arhitectura.ro.

Atenţie! Sistemul de înscriere solicită să aveţi un cont Google. Acesta se poate face foarte uşor, utilizând adresa de email pe care o folosiţi frecvent, indiferent care este aceasta, şi o anumită parolă. Reţineţi parola pentru a putea reveni asupra formularului în caz de nevoie.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa precizată în formularul de înscriere! Vă rugăm aşadar să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv fişierul Spam.

 

Protecţia Datelor Personale:

Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici.

Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici.