decembrie 29, 2015

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „DE-A ARHITECTURA ÎN ORAŞUL MEU”

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2023-2024 SUNT DESCHISE PÂNĂ PE 15 MARTIE 2023.

Pentru a vă înscrie accesați portalul de-a arhitectura aicialegeți programul dorit și creați-vă contul personal. După crearea contului vă rugăm să descărcați Acordul cu unitatea de învățământ (aici specimenul acordului), care a fost generat în contul dvs, și să îl reîncărcați înregistrat și semnat de conducerea școlii și de dvs. Numai după acest pas înscrierea este finalizată și puteți accesa materialele didactice ale programului.

Odată înscriși în program, veţi trece prin etapa de pregătire şi formare a echipei cu arhitectul persoană resursă. Participarea la activitățile de pregătire este obligatorie pentru cei aflați în primul an de-a arhitectura sau care au un nou partener arhitect persoană resursă.

Înscrierile vor fi închise pe 15 martie. Se poate întâmpla ca disponibilitatea unui voluntar de a vă sprijini să vă poate fi confirmată abia în luna iulie (când se încheie înscrierea arhitecților voluntari). Deși am estimat numărul claselor cărora le oferim asistență și în funcție de numărul voluntarilor care se înscriu în fiecare an, nu putem garanta că fiecare clasă înscrisă va putea beneficia de asistența nemijlocită a unui voluntar arhitect, ci uneori este posibil să sprijinim prin asistență la distanță prin întâlniri online.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa cu care ați creat contul dumneavoastră! Vă rugăm, aşadar, să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv folderul Spam.

Descrierea cursului DE-A ARHITECTURA ÎN ORAŞUL MEU

Important:

Opționalul integrat „De-a arhitectura în orașul meu” poate fi inclus în curriculumul la decizia școlii și face parte din opţionalele ofertate la nivel naţional, programa școlară elaborată fiind aprobată de M.E.N:

  • Ordin al Ministrului Educaţiei Naţionale nr. 4422/28.08.2014 – descărcaţi aici
  • Programa școlară (anexă la O.M.E.N nr. 4422/28.08.2014) – descărcați aici

Pentru includerea acestui opțional în curriculumul la decizia școlii nu este necesar avizul științific al Inspectoratului Școlar.

Încurajăm derularea cursului opțional în cadrul CDȘ. Dacă acest lucru nu este totuși posibil, cursul se poate deșfășura și extracurricular în măsura în care el este oferit gratuit elevilor.

Protecţia Datelor Personale:

Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici.

Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici.

Feedback:

Pentru a oferi an de an conținuturi mai bune și relevante pentru cei care doresc să ne urmeze programele, invităm profesorii și voluntarii care au urmat cursurile De-a arhitectura să completeze formularele de feedback de aici: De-a arhitectura mini și/sau De-a arhitectura în orașul meu. Mulțumim!

Under construction. We are translating for you. Thanks for your patience!