decembrie 29, 2015

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „DE-A ARHITECTURA ÎN ORAŞUL MEU”

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2021-2022 SUNT ÎNCHISE.

Vă rugăm să aveți în vedere că De-a Arhitectura își va adapta calendarul de activități în concordanță cu anunțurile oficiale ale Ministerului Educației și Cercetării (MEC) legate de desfășurarea cursurilor față-în-față sau online, având în vedere situația specială în care ne aflăm din martie 2020 încoace.

Descrierea cursului DE-A ARHITECTURA ÎN ORAŞUL MEU

Important:

Opționalul integrat „De-a arhitectura în orașul meu” poate fi inclus în curriculumul la decizia școlii și face parte din opţionalele ofertate la nivel naţional, programa școlară elaborată fiind aprobată de M.E.N:

  • Ordin al Ministrului Educaţiei Naţionale nr. 4422/28.08.2014 – descărcaţi aici
  • Programa școlară (anexă la O.M.E.N nr. 4422/28.08.2014) – descărcați aici

Pentru includerea acestui opțional în curriculumul la decizia școlii nu este necesar avizul științific al Inspectoratului Școlar.

Încurajăm derularea cursului opțional în cadrul CDȘ. Dacă acest lucru nu este totuși posibil, cursul se poate deșfășura și extracurricular în măsura în care el este oferit gratuit elevilor.

Înainte de a completa formularul de înscriere a clasei pe care o reprezentaţi, vă rugăm să parcurgeţi informaţiile de mai jos, în care am răspuns la cele mai frecvente întrebări. Dacă doriţi detalii în plus, scrieţi la: inscrieri@de-a-arhitectura.ro

Pentru a vă înscrie, completaţi: Formularul de ÎNSCRIERE pentru clasele a III-a, a IV-a sau a V-a ANUL ŞCOLAR 2021-2022.

Aici puteţi consulta Acordul de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ cu Asociaţia De-a Arhitectura pe care îl puteţi descărca şi completa direct în fişierul pdf. Este necesar ca ultima pagină să fie semnată. Contractul completat şi semnat se trimite la adresa: inscrieri@de-a-arhitectura.ro.

Atenţie! Sistemul de înscriere solicită să aveţi un cont Google. Acesta se poate face foarte uşor, utilizând adresa de email pe care o folosiţi frecvent, indiferent care este aceasta, şi o anumită parolă. Reţineţi parola pentru a putea reveni asupra formularului în caz de nevoie.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa precizată în formularul de înscriere! Vă rugăm aşadar să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv fişierul Spam.

 

Protecţia Datelor Personale:

Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici.

Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici.

Feedback:

Pentru a oferi an de an conținuturi mai bune și relevante pentru cei care doresc să ne urmeze programele, invităm profesorii și voluntarii care au urmat cursurile De-a arhitectura să completeze formularele de feedback de aici: De-a arhitectura mini și/sau De-a arhitectura în orașul meu. Mulțumim!

Under construction. We are translating for you. Thanks for your patience!