februarie 2, 2016

ÎNSCRIERI PENTRU ARHITECŢI VOLUNTARI

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2024-2025 SUNT DESCHISE PÂNĂ PE 1 MARTIE 2024.

A venit acel moment în care începem să ne pregătim pentru anul școlar viitor, 2024-2025! După mai bine de zece ani de implementare a programului educațional „De-a arhitectura în orașul meu” alături de echipe de succes de voluntari arhitecți și profesori, ne propunem să întărim legătura între noțiunile de mediu construit și curricula școlară actuală. Pentru aceasta, căutăm cei mai buni parteneri profesori și arhitecți care să aducă o contribuție importantă în această integrare. 

Perioada de înscriere a îndrumătorilor (profesori și arhitecți) începe pe 6 noiembrie 2023 și se încheie pe 1 martie 2024, iar locurile sunt limitate. Înregistrarea se va face pe portalul De-a arhitectura, aici. În email-ul de confirmare a înregistrării veți primi un formular pe care îl veți putea completa după ce citiți Ghidul îndrumătorului „De-a arhitectura în orașul meu”.

Procesul și calendarul de înscriere a profesorilor și arhitecților în programul educațional „De-a arhitectura în orașul meu” în anul școlar 2024-2025 este următorul:

  1. 6 noiembrie 2023 – 1 martie 2024: Înregistrare pe portalul De-a arhitectura. Dacă aveți deja cont vă puteți loga cu datele dumneavoastră și înscrie în program pentru anul școlar 2024-2025. Dacă nu aveți cont, vă creați unul pe care îl puteți folosi și ulterior.
  2. 6 noiembrie 2023 – 1 martie 2024: Citiți Ghidul îndrumătorului „De-a arhitectura în orașul meu” de aici pentru a putea răspunde la întrebările din formularul primit în email-ul de confirmare a înregistrării.
  3. martie 2024: Are loc preselecția și pe 22 martie 2024 interviul pe Zoom cu echipa De-a arhitectura.
  4. 8 aprilie 2024: Anunț echipe profesor-arhitect selectate pentru anul școlar 2024-2025.

Echipele selectate în programul „De-a arhitectura în orașul meu” vor participa la 2 sesiuni de formare: 7 mai 2024 – sesiune online + septembrie 2024 – față în față.

Abia așteptăm să citim propunerile celor mai inspirați îndrumători pentru educația de arhitectură și mediu construit care doresc să facă parte din echipa De-a arhitectura!

Pentru echipele care derulează în anul școlar 2024-2025 programul educațional „De-a arhitectura în orașul meu” în al doilea an este necesară reînscrierea pe portalul De-a arhitectura în contul propriu.  

Mai multe detalii despre programul educațional „De-a arhitectura în orașul meu” găsiți aici

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin emailla adresa cu care ați creat contul dumneavoastră! Vă rugăm, aşadar, să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv folderul Spam.

Protecţia Datelor Personale:

Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici.

Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici.

Feedback:

Pentru a oferi an de an conținuturi mai bune și relevante pentru cei care doresc să ne urmeze programele, invităm profesorii și voluntarii care au urmat cursurile De-a arhitectura să completeze formularele de feedback de aici: De-a arhitectura mini și/sau De-a arhitectura în orașul meu. Mulțumim!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save