septembrie 13, 2016

BRAŞOV HEROES

2016-06-12-brasov-heroes-0-polaroid-665

Cursa cu obstacole Braşov Heroes este un eveniment de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Este un mecanism construit în jurul unui eveniment sportiv, prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Alergătorii înscriși în acest eveniment aleg o cauză pe care o susțin, participă la cursă și adună cât mai mulți susținători care să îi sprijine prin donații pentru efortul depus.

BRAŞOV HEROES 2017

Pe 11 iunie 2017 am alergat din nou la Braşov Heroes pentru a transforma în realitate proiectele celor 50 de elevi de gimnaziu și liceu care au urmat cursul „De-a arhitectura în școala mea” în anul școlar 2017-2018, la Brașov și Săcele.

Am avut experiența colegilor din Timișoara și ne-am dorit asemenea rezultate și în Brașov.

Îţi mulţumim că ai fost erou pentru De-a arhitectura în județul Brașov!

BRAŞOV HEROES 2016

Pe 12 iunie 2016 am alergat, cu mic cu mare, la Braşov Heroes pentru gratuitatea cursurilor opţionale „De-a arhitectura în oraşul meu” desfășurate în anul şcolar 2016-2017 în judeţul Braşov. 14 clase înscrise, adică aproximativ 420 de elevi care au descoperit săptămânal lumea minunată a arhitecturii, cu îndrumarea cadrelor didactice şi a arhitecţilor voluntari.

Pentru promovarea acestui frumos eveniment am avut susţinerea companiei Multi Development care a oferit ambasadorilor şi alergătorilor noştri tricouri marca „De-a arhitectura”.

Am reuşit să strângem 5015 lei cu sprijinul celor 3 doamne ambasador, a celor aproximativ 50 de alergători şi peste 40 de donatori individuali.

Save

Under construction. We are translating for you. Thanks for your patience!