mai 29, 2020

DE-A ARHITECTURA ÎN CAMERA MEA IV – CURS DE VARĂ ONLINE

*Mulțumim tuturor celor care s-au înscris la Curs de vară online De-a arhitectura în camera mea – Ediția IV! Toate cele 30 de locuri s-au ocupat. Ne vedem online între 15 iunie – 3 iulie 2020.

După o primăvară în care toți am petrecut mult mai mult timp în casele și camerele noastre, am ajuns să le cunoaștem altfel, să observăm lucrurile care ne plac și cele care nu sunt exact pe gustul nostru și cărora le-ar prinde bine o schimbare.

Într-o perioadă oricum sensibilă în care copiii de 10-14 ani fac saltul de la copilărie la adolescenţă, un moment încărcat emoțional, de transformări profunde, fizice şi fiziologice, de redefinire de sine în drumul către viața adultă, spațiul interior în care aceștia își petrec mult timp e nevoie să rezoneze și să se alinieze la schimbările interioare ale acestora. Oferind o pânză albă pe care copilul să își poată manifesta forța creatoare, cine este el în această perioadă de schimbări, ce interese are, ce pasiuni, hobby-uri, ce emoții îl mișcă, îl ajutăm în parcursul său transformator și îl susținem cu deschidere, înțelegere și încredere în ideile și forțele sale.

Cine?

Copii de 10-14 ani (frații care folosesc aceeași cameră vor lucra în echipă).

Ce?

Aflat la a IV-a ediție, proiectul „De-a arhitectura în camera mea” se desfășoară gratuit în perioada 15 iunie – 3 iulie 2020 (cu susținerea Filialei Teritoriale București a Ordinului Arhitecților din România și Siniat România) sub forma unui curs de vară online dedicat copiilor de 10-14 ani. În cadrul cursului, cu ajutorul tutorialului de materiale și a unui ghid practic de informații și inspirații realizat special pentru ei, copiii vor ilustra pe machete viziunea lor despre camera ideală, fiind inspirați și îndrumați de arhitecții din echipa De-a arhitectura, vor lucra alături de alți copii, la distanță, vor face propunerea de amenajare şi filmul de prezentare a ideii lor și își vor expune rezultatul în fața tuturor participanților la curs.

Cum?

Înscriere prin formularul online de aici în perioada 1-7 iunie 2020. Cursul este gratuit, în limita a 20 de locuri + 10 locuri suplimentate.

Când?

Cursul se desfășoară online, pe platforma Zoom, în perioada 15 iunie – 3 iulie 2020, câte 2 întâlniri săptămânale (15 iunie, 18 iunie, 22 iunie, 25 iunie, 29 iunie și 2 iulie), în intervalul orar: 14:00 – 17:00.

Parteneri: Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România și Siniat România.