martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la: office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Ne-ar bucura un feedback scris sau o înregistrare audio/video din partea copiilor. Am dori să aflăm de la ei ce le-a plăcut, ce consideră că trebuie să îmbunătățim și, bineînțeles, cu ce informații și lucruri noi au rămas după atelierul nostru. Puteți trimite acest feedback pe adresa: corina@de-a-arhitectura.ro. Mulțumim.

URMEAZĂ:

ATELIER CASA, MUSAFIR ÎN NATURA

Asociaţia De-a Arhitectura, la invitația Stardust Architects, organizează pe 11 decembrie 2021 la Școala Kunsthalle Bega din Timişoara, în cadrul „Metabucătăriei”, atelierul „Casa, musafir în natură” format în jurul conceptului de sustenabilitate și, în mod particular, al celui de economie circulară. Explicarea termenilor se face în directă legătură cu exponatele instalației „Metabucătăria” și continuă cu prezentarea unor idei și soluții contemporane din domeniul arhitecturii și designului de obiect/materiale.
DETALII AICI

ATELIER CUM DESCÂLCIM PERSPECTIVA

Asociaţia De-a Arhitectura în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României (MNAR) și Ordinul Arhitecților din România (OAR) organizează pe 16 octombrie 2021 atelierul online „Cum descâlcim perspectiva MNAR” în cadrul căruia copiii vor identifica diferite elemente constructive și feluri de dispunere a acestora, materiale de construcție cu proprietăți specifice, vor căuta în tablouri adâncimea, detalii cromatice și de contrast, vor afla informații istorice despre clădire și despre lucrări.
DETALII AICI