martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns, sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor, care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe, să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

 

URMEAZĂ:

ATELIER „Cele 9 vieți ale unei clădiri” la BETA

Asociaţia De-a Arhitectura organizează pe 3 octombrie 2020, pentru copiii de 9-12 ani, la Muzeul Tramvaielor „Corneliu Mikloși” din Timișoara, atelierul „Cele 9 vieți ale unei clădiri”, în parteneriat cu Filiala Teritorială Timiș a Ordinului Arhitecţilor din România și BETA – Bienala Timişoreană de Arhitectură. Atelierul este îndrumat de arh. Cristina Dumitrescu și înv. Felicia Popovici.

DETALII AICI

ATELIERE ÎN PROGRAMUL NAȚIONAL ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2020-2021

Pentru anul școlar 2020-2021, propunem ca activitate în Săptămâna Școala Altfel, în perioada 1 martie – 31 iunie 2021, ateliere „De-a detectivii urbani”, în fiecare oraș în care avem echipe de arhitecți care au parcurs programul de formare De-a arhitectura. Atelierele se vor desfășura în exterior, cu respectarea distanței sociale și a purtării măștilor de față. Detalii în curând.