martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Pentru ca noi să estimăm în ce măsură atelierele Clubului De-a arhitectura şi-au atins obiectivele, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE FEEDBACK destinat tuturor participanţilor arhitecţi, cadre didactice, părinţi, copii. Ideile şi comentariile dumneavoastră vor constitui o valoroasă contribuţie la îmbunătăţirea programelor De-a arhitectura în viitor, la activitatea de implementare a acestora, dar şi la activitatea Asociaţiei De-a Arhitectura în general. Vă mulţumim!

URMEAZĂ:

ATELIERE DE WEEKEND: De-a arhitecturile și fantasmele lui Piranesi

Asociaţia De-a Arhitectura în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României (MNAR) organizează pe 20 martie 2021 atelierul față-în-față „De-a arhitecturile și fantasmele lui Piranesi” în cadrul căruia copiii vor desena o compoziție de spațiu fantastic, observând tehnica lucrărilor, compoziția acestora, lumina și umbra, contrastul, perspectiva și detaliile folosite de maestrul italian.

DETALII AICI

ATELIERE DE WEEKEND: Detectivi urbani – MNAR

Asociaţia De-a Arhitectura în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României (MNAR) organizează pe 13 martie 2021 atelierul față-în-față „Detectivii urbani – MNAR” în cadrul căruia copiii vor identifica diferite funcţiuni ale clădirilor, vor găsi reperele zonei, vor învăța să se orienteze pe hartă şi pe stradă, observându-i specificul și înțelegându-i istoria.

DETALII AICI

ATELIERE ÎN PROGRAMUL NAȚIONAL ŞCOALA ALTFEL AN ŞCOLAR 2020-2021

Pentru anul școlar 2020-2021 propunem ca activitate în Programul Național „Săptămâna Școala Altfel”, în perioada 1 martie – 31 iunie 2021, atelierele „De-a detectivii urbani” în orașele București (câte un atelier în fiecare sector), Mogoșoaia (Ilfov), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Suceava și Timișoara. Atelierele se vor desfășura în exterior, cu respectarea distanței sociale și a purtării măștilor de față. Pentru situația în care copiii fac școala online, avem pregătite 3 Ateliere online pentru grupele de vârstă 6-9 ani, 9-12 ani, 12-18 ani.

DETALII AICI