martie 1, 2016

CLUB

de-a-club

Fie că vor să devină arhitecţi, fie că vor să îşi descopere un talent ascuns sau pur şi simplu pentru a-şi dezvolta cultura generală sau pentru că adoră să bricoleze, copiii care intră în Clubul De-a arhitectura se vor bucura de îndrumarea arhitecţilor pentru a simţi şi a-şi însuşi frumosul. Clubul De-a arhitectura se desfaşoară în weekend şi le dă posibilitatea copiilor care nu sunt înscrişi la cursurile noastre în şcoli şi grădiniţe să aibă un prim contact cu lumea fascinantă a arhitecturii.

Înscrierile pentru ateliere se fac conform indicațiilor menționate pentru fiecare în parte. Informaţii suplimentare puteţi obţine la: office@de-a-arhitectura.ro. Lista cu atelierele care au avut deja loc o puteţi găsi aici.

Ne-ar bucura un feedback scris sau o înregistrare audio/video din partea copiilor. Am dori să aflăm de la ei ce le-a plăcut, ce consideră că trebuie să îmbunătățim și, bineînțeles, cu ce informații și lucruri noi au rămas după atelierul nostru. Puteți trimite acest feedback pe adresa: corina@de-a-arhitectura.ro. Mulțumim.

URMEAZĂ:

ATELIER Ce citim în ruine

Asociaţia De-a Arhitectura organizează pe 8 octombrie 2022, în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României (MNAR), atelierul „Ce citim în ruine” dedicat copiilor de 9-12 ani, în cadrul expoziției „Nostalgie. Amintire. Regăsire. Peisajul european și ruina în secolele XVI-XIX”. Copiii vor descoperi diferite moduri de reprezentare a ruinelor de-a lungul timpului și vor recrea firul vieții unor (fragmente de) clădiri.

DETALII ȘI ÎNSCRIERI AICI