STAR SECURITY

Prietenii noştri de la Star Security ne-au ajutat cu transportul machetelor copiilor care au participat în programul De-a Arhitectura în Bucureşti, pentru expoziţia lor de sfârşit al anului şcolar.

Cu ajutorul Star Security cele 16 machete au ajuns în siguranţă la expoziţie şi înapoi la şcoli, ei asigurând totodată paza acestora pe întreaga perioadă a expoziţiei şi a atelierului nostru de la Street Delivery. Scopul acestei expoziţii era acela de a prezenta lucrările copiilor unui public cât mai larg şi divers, estimat pentru cele 3 zile la 500 de vizitatori.

Credinţa comună că educaţia copiilor este motorul schimbării calităţii mediului construit este cea care ne-a adus în această colaborare.

 

IMG STAR

Star Security oferă monitorizare şi intervenţie rapidă, servicii de pază, protecţie şi patrulare, servicii speciale de pază şi însoţire, servicii speciale v.i.p., servicii de instalare ale sistemelor de securitate (alarmare, supraveghere video, control acces şi pontaj, etc).

Star Security se asigură că agenţii lor de intervenţie şi de pază au fost atent  instruiţi cu privire la conceptul de „imagine” pe care beneficiarii serviciilor lor îl promovează în afacerile lor,  astfel încât să evite cu orice preţ publicitatea negativă care poate afecta relaţia beneficiarilor serviciilor lor cu clienţii acestora. De aceea ţinuta de lucru este întotdeauna în bună stare iar procedurile de intervenţie pentru diferite situaţii sunt analizate şi însuşite de către agenţii Star Security în cadrul cursurilor de pregătire care se efectuează constant la sediul Star Security.

0