martie 1, 2016

PROFESORI

De-a Arhitectura a pornit cu gândul de a face accesibilă educaţia de arhitectură şi mediu construit pentru cât mai mulţi copii. Cursurile noastre au început în câteva clase din Bucureşti în septembrie 2012, iar acum se desfăşoară, an de an, în peste 100 de clase din toată ţara, preponderent în şcoli de stat. Am construit o organizaţie serioasă, suntem parteneri ai celor două organizaţii profesionale ale arhitecţilor din România, OAR (Ordinul Arhitecţilor din România) şi UAR (Uniunea Arhitecţilor din România), colaborăm cu profesori şi cercetători în ştiinţele educaţiei, avem, ca grup, încrederea a sute de voluntari şi experienţa a mii de copii participanţi la cursurile noastre.

Pe această pagină adunăm toate resursele interesante pentru profesorii care sunt interesaţi să aducă în clasă cursurile De-a arhitectura sau să utilizeze mediul construit ca resursă pentru învăţare la toate materiile. Este o pagină utilă pentru profesorii care sunt interesaţi de învăţarea prin proiect şi de multidisciplinaritate.

Pe scurt, la De-a Arhitectura găsești:

Pentru a primi lunar veştile cele mai proaspete despre activităţile noastre şi lista celor programate în viitorul imediat abonează-te la Doza lunară De-a arhitectura, un newsletter la care te poți abona pe main-page-ul siteului sau pe care îl poți solicita la office@de-a-arhitectura.ro, specificând profesia şi localitatea în care locuieşti.

Pentru a-ți face o idee despre cum decurg cursurile de-a arhitectura în oraşul meu aici găsești o serie de filme cu lecţii demonstrative.

COLECŢIE DE LINK-URI: