martie 16, 2016

PĂRINŢI

Şi noi avem copii. De fapt, aşa a pornit „de-a arhitectura” – dintr-o conversaţie despre ce ne-ar plăcea să înveţe copiii noştri. Şi apoi am construit o organizaţie serioasă, suntem parteneri ai celor două organizaţii profesionale ale arhitecţilor din România, OAR (Ordinul Arhitecţilor din România) şi UAR (Uniunea Arhitecţilor din România), colaborăm cu profesori şi cercetători în ştiinţele educaţiei, avem, ca grup, încrederea a sute de voluntari şi experienţa a mii de copii participanţi la cursurile noastre.

Aici este locul în care adunăm toate resursele interesante pentru părinţi preocupaţi de educaţia, creativitatea şi libertatea de a se juca şi de a gândi a copilului.

Pe scurt, la De-a Arhitectura găsiţi:

  • Seria de articole PROFESIONIŞTII, la care ne întoarcem mereu şi pe care, cât de curând posibil, le dorim citite şi de copiii noştri.

Pentru a primi lunar veştile cele mai proaspete despre activităţile noastre şi lista celor programate în viitorul imediat, abonaţi-vă la newsletterul nostru lunar. Completaţi formularul dedicat de la finalul acestei pagini sau scrieţi-ne pe e-mail la office@de-a-arhitectura.ro

Pentru a vă face o idee despre cum decurg cursurile de-a arhitectura în oraşul meu aici găsiţi o serie de filme cu lecţii demonstrative.

COLECŢIE DE LINK-URI: