decembrie 29, 2015

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „DE-A ARHITECTURA MINI”

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2018-2019 SUNT ÎNCHISE.

Descrierea cursului DE-A ARHITECTURA MINI

Pentru anul şcolar 2018-2019 Asociaţia De-a Arhitectura oferă asistenţă unui număr de 60 de clase: 50 urban + 10 rural.

Înainte de a completa formularul de înscriere a clasei pe care o reprezentaţi, vă rugăm să parcurgeţi informaţiile de mai jos, în care am răspuns la cele mai frecvente întrebări. Dacă doriţi detalii în plus, scrieţi la: inscrieri@de-a-arhitectura.ro

Pentru a vă înscrie, completaţi: Formularul de ÎNSCRIERE pentru clasele pregătitoare, clasele I sau clasele a II-a ANUL ŞCOLAR 2018-2019. 

Aici puteţi consulta Acord de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ cu Asociaţia De-a Arhitectura și Anexa: Politica și informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le puteţi descărca şi completa direct în fişierul pdf. Este necesar ca ultima pagina sa fie semnată. Contractul și anexa completate şi semnate se trimit la adresa:inscrieri@de-a-arhitectura.ro.

Atenţie! Sistemul de înscriere solicită să aveţi un cont Google. Acesta se poate face foarte uşor, utilizând adresa de email pe care o folosiţi frecvent, indiferent care este aceasta, şi o anumită parolă. Reţineţi parola pentru a putea reveni asupra formularului în caz de nevoie.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa precizată în formularul de înscriere! Vă rugăm aşadar să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv fişierul Spam.

Asociaţia De-a Arhitectura este operator de date cu caracter personal înscris în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.

Under construction. We are translating for you. Thanks for your patience!