decembrie 29, 2015

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „DE-A ARHITECTURA MINI”

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2020-2021 S-AU FINALIZAT.

Deoarece cursurile asociației s-au întrerupt brusc la începutul lui martie 2020, odată cu multe din activităţile curente şi cu şcoala în formula pe care toți o cunoaştem dintotdeauna, iar anul școlar 2020-2021 se dovedește a fi unul la fel de atipic ca finalul celui trecut, invităm profesorii care au urmat curusile De-a arhitectura să completeze formularele de feedback de aici: De-a arhitectura miniDe-a arhitectura în orașul meu.

Precizăm că De-a Arhitectura își va adapta calendarul de activități în concordanță cu anunțurile oficiale ale Ministerului Educației și Cercetării (MEC) legate de desfășurarea cursurilor față-în-față sau online, având în vedere situația specială în care ne aflăm.

Descrierea cursului DE-A ARHITECTURA MINI

Pentru anul şcolar 2020-2021 Asociaţia De-a Arhitectura oferă asistenţă unui număr de 60 de clase, din care maxim 15 în rural.

Înainte de a completa formularul de înscriere a clasei pe care o reprezentaţi, vă rugăm să parcurgeţi informaţiile de mai jos, în care am răspuns la cele mai frecvente întrebări. Dacă doriţi detalii în plus, scrieţi la: inscrieri@de-a-arhitectura.ro

Pentru a vă înscrie, completaţi: Formularul de ÎNSCRIERE pentru clasele I sau clasele a II-a ANUL ŞCOLAR 2020-2021. 

Aici puteţi consulta Acordul de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ cu Asociaţia De-a Arhitectura pe care o puteţi descărca şi completa direct în fişierul pdf. Este necesar ca ultima pagina sa fie semnată. Contractul completat şi semnat se trimite la adresa:inscrieri@de-a-arhitectura.ro.

Atenţie! Sistemul de înscriere solicită să aveţi un cont Google. Acesta se poate face foarte uşor, utilizând adresa de email pe care o folosiţi frecvent, indiferent care este aceasta, şi o anumită parolă. Reţineţi parola pentru a putea reveni asupra formularului în caz de nevoie.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa precizată în formularul de înscriere! Vă rugăm aşadar să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv fişierul Spam.

 

Protecţia Datelor Personale:

Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici.

Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici.

Under construction. We are translating for you. Thanks for your patience!