decembrie 20, 2016

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „DE-A ARHITECTURA ÎN ŞCOALA MEA”

LOCURILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2017-2018 S-AU COMPLETAT.

Descrierea cursului DE-A ARHITECTURA ÎN ŞCOALA MEA

Pentru anul şcolar 2017-2018 Asociaţia De-a arhitectura oferă asisţenţă unui număr de 10 de clase: 8 urban + 2 rural.

  • ATENŢIE! În judeţul Sibiu nu sunt locuri pentru acest curs.

Înainte de a completa formularul de înscriere a clasei pe care o reprezentaţi, vă rugăm să parcurgeţi informaţiile de mai jos, în care am răspuns la cele mai frecvente întrebări. Dacă doriţi detalii în plus, scrieţi la inscrieri@de-a-arhitectura.ro

Pentru a vă înscrie, completaţi: Formularul de ÎNSCRIERE pentru clasele a VI-a, a VII-a, a IX-a, aX-a şi aXI-a  ANUL ŞCOLAR 2017-2018.

Aici puteţi consulta Acord de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ cu Asociaţia De-a Arhitectura pe care îl puteţi descărca şi completa direct în fişierul pdf. Este necesar ca ultima pagina sa fie semnată. Contractul completat şi semnat se trimite la adresa: inscrieri@de-a-arhitectura.ro.

Atenţie! Sistemul de înscriere solicită să aveţi un cont Google. Acesta se poate face foarte uşor, utilizând adresa de email pe care o folosiţi frecvent, indiferent care este aceasta, şi o anumită parolă. Reţineţi parola pentru a putea reveni asupra formularului în caz de nevoie.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa precizată în formularul de înscriere! Vă rugăm aşadar să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv fişierul Spam.

Asociaţia De-a arhitectura este operator de date cu caracter personal înscris în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.