decembrie 20, 2016

ÎNSCRIERI PENTRU CURSUL „DE-A ARHITECTURA ÎN ŞCOALA MEA”

ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2018-2019 SUNT ÎNCHISE.

Descrierea cursului DE-A ARHITECTURA ÎN ŞCOALA MEA

Pentru anul şcolar 2018-2019 Asociaţia De-a Arhitectura oferă asisţenţă unui număr de 10 de clase: 8 urban + 2 rural.

Înainte de a completa formularul de înscriere a clasei pe care o reprezentaţi, vă rugăm să parcurgeţi informaţiile de mai jos, în care am răspuns la cele mai frecvente întrebări. Dacă doriţi detalii în plus, scrieţi la: inscrieri@de-a-arhitectura.ro

Pentru a vă înscrie, completaţi: Formularul de ÎNSCRIERE pentru clasele a VI-a, a VII-a, a IX-a, aX-a şi aXI-a  ANUL ŞCOLAR 2018-2019.

Pentru Timișoara, vă puteți înscrie în acest program completând următorul formular. Situația particulară a înscrierilor din Timișoara, detalii aici, are în vedere un proces de selecție a unei singure școli din oraș, în baza motivației de a derula acest curs. Ne sunt alături în acest proces Fundația Comunitară Timișoara și Alergotura, care susțin acest proiect prin includerea sa în Timotion – un eveniment de alergare și strângere de fonduri pentru proiecte ale comunității, despre care vă invităm să descoperiți mai multe aici.

Aici puteţi consulta Acord de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ și Anexa: Politica și informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le puteţi descărca şi completa direct în fişierul pdf. Este necesar ca ultima pagina sa fie semnată. Contractul și anexa completate şi semnate se trimit la adresa:inscrieri@de-a-arhitectura.ro.

Atenţie! Sistemul de înscriere solicită să aveţi un cont Google. Acesta se poate face foarte uşor, utilizând adresa de email pe care o folosiţi frecvent, indiferent care este aceasta, şi o anumită parolă. Reţineţi parola pentru a putea reveni asupra formularului în caz de nevoie.

IMPORTANT: Comunicarea se va desfăşura prin email, la adresa precizată în formularul de înscriere! Vă rugăm aşadar să verificaţi frecvent corespondenţa electronică, inclusiv fişierul Spam.

Asociaţia De-a Arhitectura este operator de date cu caracter personal înscris în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.