martie 13, 2014

2%, ADICĂ DOI LA SUTĂ

Susține Expoziția de sfârșit de an școlar a copiilor, momentul în care ei își prezintă munca de creatori ai orașului ideal. Este o muncă constantă, de un an școlar, și sunt nerăbdători ca orașul să le audă propunerile. Prin sumele colectate cu ajutorul mecanismului de redirecționarea a 2% impozit pe venit îi ajutăm cu materiale de bricolat pentru machete, îi răsplătim cu diplome și prăjituri.

Codul Fiscal pune la dispoziţia contribuabililor mecanismul de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul în curs către o organizaţie non-profit. Asta înseamnă că, odată parcurşi de tine paşii descrişi mai jos, statul va redirecţiona 2% din impozitul pe care deja l-ai plătit către Asociaţia De-a Arhitectura.

1. Persoanele care sunt salariate, dar şi cele care realizează venituri asimilate salariilor vor depune Declaraţia 230.

2. Persoanele fizice autorizate (PFA), Birouri individuale de arhitectură (BIA), dar şi cele care realizează venituri din drepturi de autor sau convenţii civile şi care au optat pentru impozit anticipat vor depune Declaraţia 200.

Formularul este deja completat cu datele asociaţiei, e nevoie de datele tale. Trebuie depus (personal sau prin scrisoare recomandată) până pe 25 mai 2018, la Administraţia Financiară de care aparţine persoana. Adresa Administraţiei Financiare de care aparţineţi o găsiţi aici.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obţinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obţine informaţii cu caracter fiscal din care să reiasă identitatea vreunei persone fizice sau juridice. Donatorii, în caz că doresc, pot să comunice asociaţiei faptul că au depus formularele respective: office@de-a-arhitectura.ro.

Noi vă mulţumim oricum, anonimi sau nu.

Save

Under construction. We are translating for you. Thanks for your patience!