ianuarie 7, 2016

GRUPURI ŢINTĂ

dscf9089-copy

 

COPIII >

Calitatea arhitecturii şi a mediului construit de mâine depinde de copiii de astăzi. Copiii ce vor înţelege mediul în care trăiesc şi procesele care îl transformă vor deveni cetăţenii responsabili şi activi de mâine. De aceea creăm şi implementăm programe educaţionale pline de miez. Copiii pot găsi resurse pentru învăţare prin joc. Noi ne dorim să ne inspire în continuare!

 

PROFESORII >

Şcoala are valenţa de a fi acel punct în care se construieşte încrederea în ceilalţi, pentru progresul societăţii, iar profesorii sunt cei mai importanţi în acest proces de creştere a unor oameni care să ştie să îşi folosească cunoştinţele, să colaboreze, să inoveze. Dorim să echipăm profesorii cu concepte şi materiale didactice de cea mai bună calitate şi să le facilităm accesul la strategii educaţionale noi, precum şi la persoane resursă din comunitate.

 

PĂRINŢII >

În familie se creează abilităţi indispensabile dezvoltării personale şi învăţării continue. Părinţii de astăzi sunt cei care caută oportunităţi de informare şi de experimentare pentru copiii lor. Dorim să îi avem alături în acest proces de creştere, dar şi să îi uimim prin entuziasmul şi capacitatea de creştere frumoasă a celor mici în proiectele De-a arhitectura.

 

ARHITECŢII >

Facilităm deschiderea spre comunitate a breslei arhitecţilor, deschizând prin intermediul activităţilor noastre educative canale de comunicare inaccesibile până acum. Lucrul cu copiii, dar şi interacţiunea cu sistemul de educaţie, ieşirea din zona de confort – sunt experienţe care îi schimbă pe arhitecţii ce se implică în proiectele De-a arhitectura.