De-a Arhitectura la Ciclaton 2016

Pentru al doilea an De-a Arhitectura propune unul dintre cele cinci proiecte educaţionale care mişcă roţile Ciclaton – primul eveniment ciclist de strângere de fonduri din România dedicat exclusiv susţinerii educaţiei.
Am ales să ne mobilizăm în acest an, alături de cei şapte ciclişti de traseu care ne susţin, pentru a oferi un plus de sprijin copiilor din cele 17 clase din comunităţi rurale ale căror învăţătoare au ales să parcurgă cursurile De-a arhitectura” în anul şcolar 2016-2017. Un buget modic alocat fiecărei clase (ne-am propus 700 de lei) va fi cheltuit personalizat în funcţie de nevoile fiecărei clase: vizită ghidată de arhitect a şcolarilor într-un oraş din apropiere, decontarea unei părţi din cheltuielile de transport pentru arhitectul voluntar, sau materiale de bricolaj.

Cei şapte ciclişti profesionişti care susţin proiectul De-a arhitectura vor străbate, într-o cursă de cinci zile, peste 700km prin inima Moldovei, cu start şi finish în Miercurea Ciuc: Piatra Neamț, Humulești, Voroneț, Suceava, Botoșani, Iași, Roman, Bacău și Moinești. Gabriela Stan, Eduard Spindler, Dan Mazilu, Florin Munteanu, Memo Sebastian Vrînceanu, Dragoş Ion şi Remus Mareş cărora li s-au alăturat deja doi ciclişti de segment (unul pentru 43km şi celălalt pentru 120km) vor pedala şi deja strâng fonduri pentru a susţine cauza De-a Arhitectura.

Vă puteţi alătura acestui efort comun în mai multe feluri:

  • Vă puteţi înscrie ca biciclişti de segment” pentru a pedala într-un dintre zilele Ciclatonului de anul acesta. Traseu: http://www.ciclaton.ro/traseu/ziua/1
  • Puteţi veni la start/finish într-unul din oraşele de pe traseu pentru a încuraja cicliştii care pedalează pentru De-a Arhitectura şi nu numai – de anul trecut ştim că atmosfera e foarte frumoasă şi e şi o oportunitate de voluntariat. Aici detaliile despre start/finish, iar pentru a vă anunţa implicarea ne puteţi scrie pe adresa miruna@de-a-arhitectura.ro
  • Donaţi pentru a sprijini cicliştii care pedalează pentru proiectul nostru, donaţiile ajungând integral la De-a Arhitectura şi, mai departe, vor susţine clasele din mediul rural înscrise anul acesta.

Aici e descrierea proiectului De-a arhitectura de anul acesta.

Print

Save

Save

Save