martie 1, 2016

ARHITECŢI

Profesioniştii mediului construit, fie ei arhitecţi, urbanişti, peisagişti, designeri sau ingineri, participă la programele De-a Arhitectura şi le transformă prin pasiunea lor pentru oraş şi profesie. Vino şi tu alături de noi:

  • înscrie-te ca îndrumător pentru o clasă De-a arhitectura din oraşul tău;
  • anunţă-ne prin e-mail la office@de-a-arhitectura.ro de disponibilitatea ta, ne prinde bine atunci când căutăm voluntari!
  • donează pentru susţinerea educaţiei de mediu construit, care se întâmplă de mai mult de cinci ani, gratuit, în toată ţara;
  • fii la curent cu noutăţile De-a Arhitectura – abonează-te la Doza lunară De-a arhitectura, un newsletter la care te poți abona pe main-page-ul siteului sau pe care îl poți solicita la office@de-a-arhitectura.ro, specificând profesia şi localitatea în care locuieşti.

RESURSE JUCĂUŞE SAU SERIOASE

DE CITIT Inspiraţie pentru viitori arhitecţi, dar şi pentru arhitecţii cărora le place să îşi pună întrebări.

IATĂ CINE SUNTEM Ştim că De-a Arhitectura e ceva nemaipomenit şi pentru că adună oameni uimitori. Împreuna ei creează sinergii care au puterea de a mişca munţi şi, de ce nu, oraşe. Parcurgeţi seria de interviuri cu voluntarii De-a Arhitectura care schimbă faţa lumii dincolo de cadrul pe care noi l-am oferit. Vrem să îi cunoaşteţi mai bine şi să ne lăsăm inspiraţi.

PROFESIONIŞTII La început de 2014 De-a Arhitectura a lansat pe blogul asociaţiei o serie de interviuri, PROFESIONIŞTII. Vorbim cu oameni care schimbă lumea zi de zi, oameni care ne plac şi în care noi credem. Şi care au ceva de spus adulţilor care ajung aici.

Pentru a- ți face o idee despre cum decurg cursurile de-a arhitectura în oraşul meu aici găsești o serie de filme cu lecţii demonstrative.

COLECŢIE DE LINK-URI: